Neway根本係垃圾

92 回覆
294 Like 5 Dislike
好多歌都冇曬
係冇曬
得翻啲演唱會版 好似昨遲人咁 想唱原MV版嘅 唔想唱演唱會個慢版 但係都冇咗。
舊少少嘅 張學友果啲 全部都係啲唔知咩黎嘅Music Video 應該係舊式嘅MV黎。仲要伴唱把聲唔係張學友黎 Youtube啲MV都係張學友把聲啦
之前想唱任賢齊心太軟既live版都冇咗
明明次次唱k都要靠呢首炒熱氣氛
我而家唱 k 真係走去深圳唱算數, 一個人唱足3個鐘都係幾十蚊

上面又唔注重版權 故此一定有 MV版你唱
我而家唱 k 真係走去深圳唱算數, 一個人唱足3個鐘都係幾十蚊

深圳唔係間間啲聲都靚 有啲真係好拆
Neway d演唱會版最撚衰係無同你去人聲
另外neway永遠唔識update個歌list
做幾多promotion都無撚用啦

我又冇咁講究

我去開一間叫樂爵既 ktv, 當時好似光顧一客午餐就可以唱3個鐘, 但要用傳統有綫咪高鋒
酷愛都無
比果兩三百唱4,5粒鐘,好撚戇鳩其實
以前有greenbox同neway鬥咪有進步
而家redmr明顯唔夠neway鬥
咪同cctvb一台獨大一樣
Red Mr
去開加洲紅

我又冇咁講究

我去開一間叫樂爵既 ktv, 當時好似光顧一客午餐就可以唱3個鐘, 但要用傳統有綫咪高鋒

咪你老母高鋒
勁貴..
唱淫k仲爽啦
以前有greenbox同neway鬥咪有進步
而家redmr明顯唔夠neway鬥
咪同cctvb一台獨大一樣

Redmr 好坐好食又平D
係衰在D歌嘅版權真係
係香港想同fd唱個k都咁難
馬來西亞既neway好齊歌 仲好平 上次去嚇親
馬來西亞既neway好齊歌 仲好平 上次去嚇親

人地交租平
食老本

走呀巴打
呢度唔講得呢d野架
你由得佢地一係比二三百唱垃圾
一係冇得唱啦

你比多個選擇佢地又會懶清高 好多大道理
香港人岩比人禁住黎搶

痴根 唔尊重版權都可以俾你講到啱咁
你同啲玩翻版笑啲正買正版有咩分別
連韓國k房既歌單list都齊過香港
仲要平過香港
竟然冇正關楚耀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞