[LOOΠΔ] 本月少女討論區 (4) - ViVi 生日快樂!聽住The Carol過聖誕 ~

1001 回覆
14 Like 8 Dislike
中間都要咀一咀 haseul 身高

仲有呢個未出
本身係佢同jinsoul lip一齊
lipsoul去拍野個d都係佢跟
chuu D friend話佢係2017年7月先係music works轉過黎(我都係聽amino果度講)
所以yves同chuu都係算空降(?) 所以我唔明 好似仲有4個blurred girls咁(根據My soul for 진솔
youtube channel 佢地真係痴線 睇手型 身高 行動等等認) 有D仲帶埋去海外 但係而家剩返兩個位 咁究竟BBC係咪貪得閒 帶埋D練習生去海外練習定點
Amino個班已經估班囡可能要封塵
或者等BBC推到本月變AKB咁一月出一個無限出 需然呢個可能性極低
今個禮拜六竟然係YeoJin FS唔係Chuu!?
Nonono
你地係咪忘記左有polaris girls
係bbc同polaris彈出彈入都得
BBC唔會真同polaris大兜亂咁玩呀
雖然係子母公司姐
唔知到時2018年會點宣傳polaris girls呢

但係點解polaris咁有錢但係見佢唔似BBC咁瘋狂洗錢 佢放落Ladies code都好似唔多?
好難講 話哂一齊練習好多好處 唔排除真係大兜亂選人
又多啲選擇 子公司又唔洗落資源去訓練練習生 借哂母公司資源
之前好似仲話BBC同polaris公司都係同一幢
我睇完果個channel啲分析 唔知點講但係佢都好亂黎 啲proof冇咩証據
明明有消息都講Yves同chuu都2017入公司 佢仲指2016果啲prequel已經出現
最奇怪係話chuu係去巴黎果個blurred girl
可能慶祝一周年
prequel果班人 拍咁多Photoshoot真係拍黎玩 拍黎試 而最後又唔係佢地出道😂😂?
BBC係咪真係有錢冇訂洗😂😂😂
佢地好似係主張緊“yves 10月24日先入BBC呢個係流料”
張相果陣出係因為 bbc想confuse fans/宣傳yves就黎出道

不過其實成件事都好混亂
首先 其實真係有冇可能 yves係入公司後一個幾禮拜後 就拍好哂所有teaser相 拍好哂mv準備出道?所以聽落“流料”呢個講法又有D道理
但係 真係邊有公司會俾D練習生 係公司以外嘅團拍Cover?(yves係10月頭係佢間vocal school先拍完呢個twice-one more time cover)
所以我都唔知信邊個好
佢呢個係應該全部候選既trainees都有得成日去試造型同style
A B C gp會分開試
choerry同3個blur girl影完 再同jinsoul lip影 應該係試choerry啱唔啱oec style
個陣應該就仲有個長橙髮女係另一個候補
咩玩法
仲以為有 jiwoo
咁騎呢

個個都真心靚
不愧係 BBC, 連 fs 都估佢唔到
咁下星期去首周FS咪有機會上電視
我已經俾Chuu迷住左 太可愛啦
已經等唔到見真人
得青蛙比你見
真係估唔到BBC,仲以為汝真唔會再出現
可能下次出埋13妹嚇死fans
Chuu化淡妝已好靚

PD話佢地扮fd
Yves即刻黑面
睇黎真係嬲
個PD攞出去打靶
唔好ff 聽日即刻開場星期日都仲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞