[LOOΠΔ] 本月少女討論區 (4) - ViVi 生日快樂!聽住The Carol過聖誕 ~

1001 回覆
14 Like 8 Dislike
繼追星學天文後而家要學埋文學 / Art

文學女團 好似好high class

Vlive找不同

等我補番條link先
http://www.vlive.tv/video/53211
呢幾日冇野更就po下thoery先

係The Carol2.0 Choerry後面有幅畫

幅畫嘅真身

幅畫同Chuu MV teaser其中一個pose好似

究竟BBC諗緊啲咩??
追呢隊女團嘅門檻好高

幅畫嘅真身

究竟BBC諗緊啲咩??
追呢隊女團嘅門檻好高

點解可以搵到幅畫真身咁神奇
Lip Lip好痴線啊

幅畫嘅真身

究竟BBC諗緊啲咩??
追呢隊女團嘅門檻好高

點解可以搵到幅畫真身咁神奇

中學讀過va嘅都應該認得出嘅

襯賢真唔係度,搶左佢個搞笑角色
https://www.koreaboo.com/news/kpop-staff-caught-trying-to-hook-up-with-female-fans-at-fansign/
K-Pop Staff Caught Trying To Hook Up With Female Fans At Fansign
真係唔可以睇漏住何一樣野
一定要炒條友啦 好離譜
咁低能,影衰哂本月
抄左佢等我做manager啦
唔係 manager 黎架,佢係 part-time 既工讀生
係現場剩係擔擔抬抬完全話唔到事,野都冇同秀映講過
打雜都咁大膽

一陣好似有VLIVE
就係part-time 打雜先咁大膽
我秀映
等出字幕,雖然唔知佢講乜,但佢把聲好好聽

仲好似愈黎愈靚

主要係宣傳 Chuu 新 single
仲係著住 fs 果件衫
等正式出左道,起碼多一倍成員上榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞