[LOOΠΔ] 本月少女討論區 (4) - ViVi 生日快樂!聽住The Carol過聖誕 ~

1001 回覆
14 Like 8 Dislike
唔肯定... 唔係話Yves係今年十月尾先過檔黎 BBC咩
正!!! 唔係佢cut出黎,我已經唔記得o個個圍住ODD EYE CIRCLE走 o既女仔
重睇左次Prequel 好多謎團blurred girl 都未解答到
我諗有好多blurred girl都唔會出現架喇 ,除非出新女團
唔知點解BBC可以每次拍野都可以拎多班練習生去影野同玩photo concept testing
連未confirm出道都有份影
係咪真係多錢到咁
我一直都唔明練習生轉公司係點樣玩
係咪好似轉球會簽約?
可能唔志在錢 賣坦克養女團
我見prequel 入面嘅choerry好早就已經戴紫色蝴蝶結影test photo
所以咪話Yves同Chuu係例外
個陣啲fans都估唔到 以為一早set晒
我都有預感12妹又係啲驚為天人成員
可能係BBC秘密武器
如果BBC一早plan好最後成員响一開始就做Blurred girl,咁真係玩得好靚好有心
Heart Attack Youtube View

升幅趨勢好似跟美國人作息時間
同lip講俾人blur個個女仔好似都唔見左
竟然有呢種統計
不過Heart Attack 真係升得好勁,五日就上左 526xxx
我諗紅髮女無機會再出現
仲有公主 nim

聽日又5萬
有冇得計下vivi MV嘅上升幅度
本身諗住公主nim似似地chuu
但把聲唔match
公主nim同紅髮女把聲又有d似
我都想知 好似好易就撬到其他公司練習生過檔咁
其實係咪Chuu都好似Yves咁近排先轉過黎就出道
我仲以為佢地係同一個
雖然Blurred左個樣 但都出左咁多次
鋪排左咁多 冇理由唔出 我相信BBC的
今集Chuu俾PDnim troll 好可愛
https://youtu.be/o35m4MFPD-M
尾個段講野有D走音 好有搞笑潛力

又迫害蝦蘇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞