迪士尼600億收購FOX

266 回覆
216 Like 17 Dislike
唔怪得Kevin Feige話phase 3後仲有大把貨 可能就係暗示緊xmen

應該F4, X-men難搞好多

其實Marvel咁多角色
唔一定又 F4, X-men

咁唔同,x-men同f4本身高人氣,自然容易吸引人入場

F4唔係啦
X-men宜家幾個主角約滿之後都係未知之數
唔怪得Kevin Feige話phase 3後仲有大把貨 可能就係暗示緊xmen

F4唔係啦

漫畫F4美國市場受歡迎

F4唔係啦

漫畫F4美國市場受歡迎

美隊vs霹靂火

Avenger 4 打 Onslaught 啦
原作Avenger 同X men 都有參戰

F4唔係啦

漫畫F4美國市場受歡迎

美隊vs霹靂火

新f4個human torch又做左黑豹奸角
dead pool vs winnie the pooh ?
dead pool vs winnie the pooh ?

Hahahahahahahahahahahahahahaha
緋紅女巫同xmen全部人講再見

thanos係4都未打完 打乜鳩Onslaught

thanos係3都未打完 打乜鳩Onslaught
完左infinity war都要諗下新意
開條新水好過繼續食舊水
呢個收購其實超值

scarlet witch拎咗 reality stone:
"mutants"
會唔會又reboot

Hahahahahahahahahahahahahahaha

其實點解收購左就要攞迪士尼個朵拍姐 用fox名照拍血腥粗口有咩問題
可以再次開啟 十年大計
BTW 好期待DEADPOOL同蜘蛛仔合作
個版權搞左咁撚多年
老迪一出手就成間買撚起你
個版權搞左咁撚多年
老迪一出手就成間買撚起你

諗起JL最尾
BATMAN為左大超間屋買起成間銀行
可以再次開啟 十年大計
BTW 好期待DEADPOOL同蜘蛛仔合作

好期待佢哋嘅火花
會唔會又reboot

好難講喎
最大問題係選角方面可能唔啱Marvel studios
會唔會又reboot

好難講喎
最大問題係選角方面可能唔啱Marvel studios

其實reboot都正路
個3個主角都話是但一個唔拍就唔會再拍

同埋如果要玩大集合,搵新人做可以平d一次簽幾套
Marvel d變態級英雄同敵人多數都係xmen同f4果邊
收番真係有排玩。。

反派電影可以期待
Marvel d變態級英雄同敵人多數都係xmen同f4果邊
收番真係有排玩。。

Agger
打完infinity war想再搵大事件拍好多都關xmen f4事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞