想問吓連囝同望遠你哋跟住落嚟會做啲咩嚟反擊?

114 回覆
15 Like 3 Dislike
幾時app 版免廣告
你數左咁耐錢乜都夠啦

高登都可以唔收錢, 你無理由唔得
其實呢度啲連登仔係真心反骨
我雖然試過屌撚柒你地,不過我無諗過返去
因為我知道呢度仲值得我努力,去創造一啲小小既傳統同傳奇

傳你老母統咩,骨唔骨痺架你
呢度咪又係抄出黎
上唔到高登就叫自己做連登仔,潮文又係搬嗰邊既

留喺度既根本就係無高登ac先會留,繼續用十蚊邀請碼扮上高登啦你地

你老母我613果陣過膠登幫手振興你仲喺高登風流快活緊啦,呢度個帳開遲少少就當人新會然
其實呢度啲連登仔係真心反骨
我雖然試過屌撚柒你地,不過我無諗過返去
因為我知道呢度仲值得我努力,去創造一啲小小既傳統同傳奇

傳你老母統咩,骨唔骨痺架你
呢度咪又係抄出黎
上唔到高登就叫自己做連登仔,潮文又係搬嗰邊既

留喺度既根本就係無高登ac先會留,繼續用十蚊邀請碼扮上高登啦你地

個會員編號成9萬幾 擺明係恨上左好耐但又冇高登ac既細蚊仔啦

我高登本身有ac又要同你講
如果遲啲真係開埋pm 咪淨係一堆狗公見絲打就pm
你數左咁耐錢乜都夠啦

呢句嘢好耐人尋味😅

點解要講到賺錢係傷天害理、十惡不赦嘅事咁

論壇營運需要成本係理所當然嘅事

唔好講到高登咁偉大一蚊都唔賺咁

自己google回帶睇返報章媒體同高登做過嘅訪問

睇吓人哋單靠web版堆廣告搵到幾多先
幾時app 版免廣告
你數左咁耐錢乜都夠啦

高登都可以唔收錢, 你無理由唔得

磁能線
真係跟對家咁免廣告
執得仲快過對面
你數左咁耐錢乜都夠啦

呢句嘢好耐人尋味😅

你呢d 叫斷章取義

連登一樣有web 版, 佢個模式跟足高登有乜問題
你數左咁耐錢乜都夠啦

呢句嘢好耐人尋味😅

你呢d 叫斷章取義

點跟足?廣告合約話簽就簽?
啲錢話賺就賺到?
同埋高登開咗咁多年
儲埋儲埋一大堆CD-ROM
根本難以比擬

放tg咪一樣
有冇pm阻到厹咩?

放tg咪一樣
有冇pm阻到厹咩?

成日講到開放pm=5p
明明高登一早有好耐
而且呢D係論壇基本功能
冇pm咪又係用tg

更何況咁多假腸/紅字巴打
會唔會見絲打就pm

放tg咪一樣
有冇pm阻到厹咩?

成日講到開放pm=5p
明明高登一早有好耐
而且呢D係論壇基本功能
冇pm咪又係用tg

更何況咁多假腸/紅字巴打
會唔會見絲打就pm

咪係 咁大個招sp post係度你估流架
講到唔出pm就會冇厹post
斬腳趾避沙蟲
講到唔出pm就會冇厹post
斬腳趾避沙蟲

根本係人既問題
個功能冇問題
d人telegram交友咪一樣

um...類似 reddit 未必岩香港人口味

想問下電腦版會唔會加打包功能,成日一張一張DOWN好唔方便
做唔做到會員登入免廣告

增加會員互動

再靠CDROM睇廣告養連登

我估難啲 之前睇人話連登有16萬會員
好多新功能同埋之前大家建議嘅功能其實一路都有整緊,希望趕得到喺聖誕前可以出到
有競爭先有進步,我地會盡力做好自己,盡快完成計劃好咗嘅 roadmap

俾啲進度大家睇下先

而家開始多啲同人講你哋搞緊咩啦
最好交代埋進度

新界面,回覆、引用通知,分台分類下一個更新就會有
進度都七成左右

有無諗過整pm功能?
下下用tg唔係咁方便
好多新功能同埋之前大家建議嘅功能其實一路都有整緊,希望趕得到喺聖誕前可以出到
有競爭先有進步,我地會盡力做好自己,盡快完成計劃好咗嘅 roadmap

俾啲進度大家睇下先

而家開始多啲同人講你哋搞緊咩啦
最好交代埋進度

新界面,回覆、引用通知,分台分類下一個更新就會有
進度都七成左右

有無諗過整pm功能?
下下用tg唔係咁方便

幾時至出PM功能?

https://lihkg.com/thread/490267/page/12?ref=web&post=291
你數左咁耐錢乜都夠啦

呢句嘢好耐人尋味😅

你呢d 叫斷章取義

點跟足?廣告合約話簽就簽?
啲錢話賺就賺到?
同埋高登開咗咁多年
儲埋儲埋一大堆CD-ROM
根本難以比擬

唔係成日話高登無人上
你話班友連登打手又好咩都好,出晒咩數據,成日話高登無人又無post,之後連登d post 同流量多幾倍
俾人個印象點都係連登搵仲多錢

除非你話連登人流唔值錢,要講到咁我無野好講

我假設流量多果個搵錢較多,高登死城都可以免費無廣告,連登咁旺就話做唔到
除左數錢數得好開心,我諗唔到其他理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞