想問吓連囝同望遠你哋跟住落嚟會做啲咩嚟反擊?

114 回覆
15 Like 3 Dislike
有冇pm?
其實呢度啲連登仔係真心反骨
我雖然試過屌撚柒你地,不過我無諗過返去
因為我知道呢度仲值得我努力,去創造一啲小小既傳統同傳奇
Pm功課有未
回覆通知有未
Pm功能有未
回覆通知有未
我開始覺得係連登仔無一個珍惜呢度既心
莫講話admin佢地做得好定差,老實講呢度真係有好一部分既人只係當呢度係一個吹水既地方,如果有另一個地方好玩啲就會走人果隻,呢類人愛連登咩
快D將封鎖功能整成雙向封鎖
依家感覺係會話連登唔好呀,屌連狗望狗果啲呢,其實都無喺呢個地方度付出過啲咩,人地膠登果陣真心當果度係方舟,個個群策群力最後收皮都叫熱血過,點解連登多百倍人反而景象仲差左?呢個問題大家心裏有把尺應該心照

呢個時候仲一個二個話要跳船
沒有付出還講背叛,呢啲人真係賤到出汁
莫講話admin佢地做得好定差,老實講呢度真係有好一部分既人只係當呢度係一個吹水既地方,如果有另一個地方好玩啲就會走人果隻,呢類人愛連登咩

forum唔係攞嚟吹水攞黎做乜?
上個forum都要講愛唔愛登,洗唔洗肅立唱登歌提升愛登心呀?

forum唔係攞嚟吹水攞黎做乜?
上個forum都要講愛唔愛登,洗唔洗肅立唱登歌提升愛登心呀?

咁你應該睇返613果個膠登既歷史
人地態度好過呢度堆小學雞同mk仔好多

咁你班大華膠有咩分別?中國雖然好差但我地始㚵係中國人,唔應該唔認自己係中國人同移民

依家一路走來嗌走果班似難民多啲
條根無諗過種喺度,係阿祖做好少少擺下條尾佢地就牛咁腳返去
Pm有撚用

拿 老實我係高登果邊既人
都幫呀joe守業守左成年
終於有生性既一日 咁就過黎望2眼

見到有班人都真心為lihkg好
直情有d係話呢度玩完最多唔上高登
實行 士可殺不可辱
其實見到呢d巴打我係對面人都覺得好感動

雖然大家活躍係唔同地方
但都知自己想去想要既地方係乜
講野都有理據可循
其實睇落呢邊環境都唔係咁差
只要你地感情台果邊既user理想番d
絕對都係個好環境 好平台

只不過我貪果邊清靜 岩我呢d廢老user
番工, 食飯,收工,搭車同訓前睇一睇
拿 老實我係高登果邊既人
都幫呀joe守業守左成年
終於有生性既一日 咁就過黎望2眼

見到有班人都真心為lihkg好
直情有d係話呢度玩完最多唔上高登
實行 士可殺不可辱
其實見到呢d巴打我係對面人都覺得好感動

雖然大家活躍係唔同地方
但都知自己想去想要既地方係乜
講野都有理據可循
其實睇落呢邊環境都唔係咁差
只要你地感情台果邊既user理想番d
絕對都係個好環境 好平台

只不過我貪果邊清靜 岩我呢d廢老user
番工, 食飯,收工,搭車同訓前睇一睇

成班死老坑收嗲死返高登啦 而家連登由禾地班00後中學生話事牙😎😎😎
成班死老坑收嗲死返高登啦 而家連登由禾地班00後中學生話事牙😎😎😎

禾你老母

禾你老母

聽日諗住逃學去網吧打機☺️

傳你老母統咩,骨唔骨痺架你
呢度咪又係抄出黎
上唔到高登就叫自己做連登仔,潮文又係搬嗰邊既

留喺度既根本就係無高登ac先會留,繼續用十蚊邀請碼扮上高登啦你地

傳你老母統咩,骨唔骨痺架你
呢度咪又係抄出黎
上唔到高登就叫自己做連登仔,潮文又係搬嗰邊既

留喺度既根本就係無高登ac先會留,繼續用十蚊邀請碼扮上高登啦你地

個會員編號成9萬幾 擺明係恨上左好耐但又冇高登ac既細蚊仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞