女學生傳鹹濕照想聊18禁 嚴師拒絕反挨告性侵

96 回覆
286 Like 6 Dislike
條女咁樣係咪比假證供用軟件修改對話內容
以前讀書新翼果邊小息lunch都極少人經過, 有時係果邊上完堂女學生留低問阿sir野都會叫我一齊留低做證人
所以果時我就明孤男寡女獨處一室損失有時係男方

你個呀sir 做人都幾穩陣

陳冠希所以係潮流領導人者
影埋相,拍埋片,無得話強姦吧?

但係就算係條女同意影, 甚至佢揸機都好啦
男既都係千古罪人
女既一定係受害者
加上為了證明自己的清白,被告理化老師也找來一名每天都會偷溜進電腦教室玩《英雄聯盟》的武姓畢業生作證,武姓畢業生坦承2月5日他本來在電腦教室打電動,忽然聽到有人開門聲、害怕再被抓到偷玩電腦不得不中離躲在桌下,結果就看到老師帶一名女生進來。

呢段有意境!!
好彩老師把持到

通常都係同學睇完老師同女學生搞野, 偷拍
之後send俾女同學, 約佢見面

算啦大家都好清楚情節係點, 唔洗講咁多
見到lol笑左

學校電腦都裝到lol
見到lol笑左

學校電腦都裝到lol

D it狗真係唔知點做野
咁女學生冇罪架?
條女最尾點?
報假案,妨礙司法公正,比假證供
笑撚佐

個老師一直知有人偷打lol

又唔罰個學生

反而現在要靠個偷打機學生作證

好彩冇罰
唔係個男學生屈埋一份佢就仆街
啲女人啊 好撚蠱惑架
咁細個就識屈鳩人
天生就係雞一隻
老師知方提出幾多證據證明自己冇性侵
反而女方只要口述 + 幾個對話

如果老師因為某啲原因删除對話
或者武姓畢業生做唔到證人
個老師分分鐘入冊
台灣真係好多雞
呢單野點睇都有罪

不過罪名唔係性侵而係捏造證據/誣告
個男老師好精明

讀理科
條女真心on 9
一名同在此國中任教的女老師也出庭作證,聲稱2月5日當天,確實目擊被害人與該理化老師離開教室約有1小時之久

Wa diu 對面個support都唔弱!
出咗門口10分鐘,話有一個鐘
一名同在此國中任教的女老師也出庭作證,聲稱2月5日當天,確實目擊被害人與該理化老師離開教室約有1小時之久

垃圾女老師

垃圾女老師

扑1個鐘?佢老公都唔得啦,真心無腦個女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞