女學生傳鹹濕照想聊18禁 嚴師拒絕反挨告性侵

96 回覆
286 Like 6 Dislike
貼上名校谷啦
笑撚佐

個老師一直知有人偷打lol

又唔罰個學生

反而現在要靠個偷打機學生作證

養兵千日
@柴田ミチコ

#metoo
#staystrong
#feminist
以前讀書新翼果邊小息lunch都極少人經過, 有時係果邊上完堂女學生留低問阿sir野都會叫我一齊留低做證人
所以果時我就明孤男寡女獨處一室損失有時係男方

你呢啲情況如果係我間學校就係"屌你 成撚日係到落堂先問野 搞到我都要留底係到聽你廢up 醒水啲啦"
阿蛇好人有好報
女權撚食屎啦
唔係阿蛇扮唔知個衰仔打機 都無證人幫佢
卡吐好波
會唔會有一日個個男人都要帶個action cam出街
但又會比人話偷拍 點避
以前讀書新翼果邊小息lunch都極少人經過, 有時係果邊上完堂女學生留低問阿sir野都會叫我一齊留低做證人
所以果時我就明孤男寡女獨處一室損失有時係男方

你個呀sir 做人都幾穩陣

陳冠希所以係潮流領導人者
影埋相,拍埋片,無得話強姦吧?

話說希哥真係高招
呀sir實估唔到唔捉個男學生 原來係咁有用
呀sir實估唔到唔捉個男學生 原來係咁有用

可能係因為知佢在場,特登帶條女入去講,方便有人做證
如果無偷打LOL
就水洗唔清了
一年四季著同一套衫...老夫子?
全球女人都有被姦妄想症

個女老師
我諗個阿sir就係知條友日日喺電腦室偷打機先特登的條女入電腦室問話
點解仲未有人走出黎講

條女無啦啦點解要屈你,人地企出黎已經要好大勇氣

仲有好人好姐做乜無啦啦要屈你

你行得正企得正怕咩俾人屈
依啲台灣個別例子同香港比?
佢無罪唔代表無做過 個女仔好可憐
其實好似齋份假LINE對話已經屌打條女

不過啲女人真係好撚古惑
咁樣老屈可唔可以告返條女要佢賠償?
屈人真係唔洗成本架屌你

告個陣D 鍵盤義士
做得好! 告到佢無野做,搞學生呀啦

知道誣告
肯定個阿sir都有d野 ,肯定同學生行得太埋,好人好姐點會告你,又唔見其他人係咁
佢自己都有責任

告個陣D 鍵盤義士
做得好! 告到佢無野做,搞學生呀啦

知道誣告
肯定個阿sir都有d野 ,肯定同學生行得太埋,好人好姐點會告你,又唔見其他人係咁
佢自己都有責任

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞