張敬軒 HINS (8) 降兩度2018紅館演唱會 特別嘉賓:張敬車

1001 回覆
101 Like 2 Dislike
傳聞3號拍乳concert係軒仔做嘉賓

咁睇又會係偽毒拎

仆佢個街 唔知投唔投好,估唔到無aga, ivana同rubberband
軒仔今年得首演唱會歌都入到,算幾好運

投皇上又知佢應該拎唔到 可能投陳伯算

上年同今年都投陳伯
以為陳伯個勢咁勁係佢啦 點知

狗坤阻撚住唒 本尊>>>>>狗坤

但本尊有歌plug過903咩?

情人自擾同朋友身份好似都上過

廢事惹人誤會 本尊=胡鴻君
我唔係講緊張敬軒

offtopic下 牙醫過檔 希望星夢會捧紅本尊啦

唔通真係唱悲劇人物?
係怕又唱櫻花樹下

唔通真係唱悲劇人物?
係怕又唱櫻花樹下

做嘉賓唔係應該合唱人地既歌/自己熱門歌咩

咁睇又會係偽毒拎

仆佢個街 唔知投唔投好,估唔到無aga, ivana同rubberband

上年同今年都投陳伯

我唔係講緊張敬軒

星夢淨係捧女人
手持幾票諗緊點投好

唔通真係唱悲劇人物?
係怕又唱櫻花樹下

陳伯話演唱會會有幾首翻唱歌
上次佢唱杜生首一步一生好正

唔通真係唱悲劇人物?
係怕又唱櫻花樹下

竟然要做人嘉賓先聽到佢自己既冷門歌

唔通真係唱悲劇人物?
係怕又唱櫻花樹下

竟然要做人嘉賓先聽到佢自己既冷門歌

都係估下
因為spotify歌list難得有

咁睇又會係偽毒拎

上年同今年都投陳伯

我唔係講緊張敬軒

星夢淨係捧女人
手持幾票諗緊點投好

我想陳伯拎多啲
本尊可以磨練多幾年
不過偽毒啲太空卡咁強勢

咁睇又會係偽毒拎

上年同今年都投陳伯

我唔係講緊張敬軒

星夢淨係捧女人
手持幾票諗緊點投好

我想陳伯拎多啲
本尊可以磨練多幾年
不過偽毒啲太空卡咁強勢

男人易投啦 本尊今年拎左實俾人屌到反皮
女人難投

我唔係講緊張敬軒

星夢淨係捧女人
手持幾票諗緊點投好

我想陳伯拎多啲
本尊可以磨練多幾年
不過偽毒啲太空卡咁強勢

男人易投啦 本尊今年拎左實俾人屌到反皮
女人難投

女人想投小明 不過覺得佢同janice都危危地咁

轉載 玄學大師李居明 微博

請來張敬軒為我監製賀歲電影《大迷信3》主題曲「正信重生」,Avon Recording Studios 雅旺錄音室,除咗裝修靚之外,內裡用的都是頂級錄音器材,好厲害!萬眾期待!Let's get it!✌✌
張敬軒 Hins Cheung
57 mins ·
Facebook Creator
·

#生麵王 2.0 🍜我驚鋒師兄嬲嬲,send咗條片俾佢報定案,點知佢第一句問我點解唔配樂🤣我九秒九即配!各位朋友,請將音量收細...... #鋒味 #chokonicchallenge

https://www.facebook.com/hinscheungofficial/videos/1654831664577733/

佢facebook專係用黎派膠
我本來都心諗點解佢膊頭嗰兩舊咁似麵 點知真係麵嚟
幾時有消息出年個concert開始賣飛
屌6月去撚左exchange無得睇
係外國讀書咁耐 年年暑假都會返去 平時佢開show永遠撞唔正放假時段 偏偏今年唔返香港先開演唱會
已經miss左2014個個 希望6月之後開唔想再miss

可惜喇,之前4次紅館最正就係LIP
拍乳演唱會真係軒叔做嘉賓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞