張敬軒 HINS (8) 降兩度2018紅館演唱會 特別嘉賓:張敬車

1001 回覆
101 Like 2 Dislike
估唔到原來係爭成10首歌咁多既情況下迫住錄

希望球記快d出碟掠我水

希望球記快d出碟掠我水

應該唔會出啦,出左又plug 唔到,又請唔番佢做宣傳
咁出黎分分鐘連production cost 都收唔番

希望球記快d出碟掠我水

可以學星夢打牙醫做法
出年張軒出新碟/演唱會果陣,球記順便出
張敬軒化身天后「降兩度」開紅館騷 唔通成個演唱會都唱女仔歌?

張敬軒自去年被kingjer發掘成樂壇天后「降兩度」,讓人驚覺原來把絕大部份女歌手的歌曲降低兩個key,聲音也會跟軒仔非常近似。樂迷嚮往聽軒仔翻唱女仔歌之餘,他亦相當識做,網上開Live化身降兩度演唱,沒有辜負樂迷期望。今年,軒仔與Ivana開演唱會,未有機會聽到「降兩度」的演唱,正當網民高呼要聽軒仔再開個人騷時,他終於有好消息帶給樂迷。

近日張敬軒在社交平台上開Live,遊走銅鑼灣百德新街,親切與粉絲合照之外,更宣布了驚天喜訊,便是來年即將再開紅館騷。軒仔表示:「2018年,6月,紅館舞台見。」令樂迷紛紛讚好,話雖如此,其實有關演唱會更詳盡的細節仍有待落實,包括票價、舉辦日期、優先訂票等,仍然是未知之數。不過軒仔在直播中暗示了他將會化身樂壇天后「降兩度」演出,唔知大家又想聽佢唱咩歌呢?

https://www.hk01.com/article/138463
星期日浪琴表香港國際賽事有軒仔表演,有冇巴打到時入馬場

係咪又唱櫻花樹下

唱到走火入魔

齊齊屠狗會

希望球記快d出碟掠我水

又唔會plug唔到嘅,
塵埃落定同溫馨提示都有plug,
不過球記會唔會咁好死益蛋記幫手儲ap爭獎就另一個問題

叫kingjer推個張敬軒side track演唱會featuring降兩度啦 無理由30首翻唱咁癲

但紅館開sidetrack咪得我地自high
全場唔識唱

街客就算把啦,
有d離譜到連櫻花樹下都唔識咪一樣照入場

自問要求唔高 1/3 sidetrack 1/3 主打 1/3降兩度
btw 出年係咪15週年

係咪又唱櫻花樹下

唱到走火入魔

齊齊屠狗會

回錯post

係咪又唱櫻花樹下

唱到走火入魔

齊齊屠狗會

回錯post

唔係講緊入馬場所以屠狗會咩
offtopic一推

依家聽緊皇上唱後來
https://www.youtube.com/watch?v=ltKjky6ZmmI&index=4&list=RDEMWlBVsxqGhZHDAc7laOQi1g

國語鍾意聽佢唱值得
聽到全國最大笑左出黎

上線啦!

聽到全國最大笑左出黎

上線啦!

呢啲gag真係好襯佢
做乜出面張敬軒post比人推晒上黎

打手全面進場

係咪又唱櫻花樹下

唱到走火入魔

齊齊屠狗會

回錯post

係咪又唱櫻花樹下

唱到走火入魔

齊齊屠狗會

回錯post

成班亂入
張敬軒深夜開Live放催淚彈 為患癌歌迷集氣:音樂係佢止痛劑!

張敬軒昨日擔任陳柏宇紅館個唱嘉賓,兩位「行走的CD」合唱《騷靈情歌》為樂迷送上驚喜,而軒仔亦有獨唱《櫻花樹下》,令各位入場的樂迷都大飽耳福。看來軒仔知道大家意猶未盡,昨夜做完嘉賓回家再開Live,除了唱出樂迷的點唱歌,又與大家分享心中的想法,來一個深夜pillow talk。

昨晚軒仔開Live有求必應,唱出《念親恩》、《寂寞的男人》、《傻女》、《塵埃落定》、《披星戴月》、《偏偏喜歡你》等等歌曲後,軒仔再與大家分享一些心事:「人一到夜晚就好脆弱,千愁萬緒。」

https://www.hk01.com/article/138581
有冇人同我一樣好鐘意惜愛,成首歌都平靜又遺憾感果種feel
張敬軒深夜開Live放催淚彈 為患癌歌迷集氣:音樂係佢止痛劑!

張敬軒昨日擔任陳柏宇紅館個唱嘉賓,兩位「行走的CD」合唱《騷靈情歌》為樂迷送上驚喜,而軒仔亦有獨唱《櫻花樹下》,令各位入場的樂迷都大飽耳福。看來軒仔知道大家意猶未盡,昨夜做完嘉賓回家再開Live,除了唱出樂迷的點唱歌,又與大家分享心中的想法,來一個深夜pillow talk。

昨晚軒仔開Live有求必應,唱出《念親恩》、《寂寞的男人》、《傻女》、《塵埃落定》、《披星戴月》、《偏偏喜歡你》等等歌曲後,軒仔再與大家分享一些心事:「人一到夜晚就好脆弱,千愁萬緒。」

https://www.hk01.com/article/138581

呢個term咁多人用
JJ又用

打手全面進場

me

me

想現場聽一次

打手全面進場

https://youtu.be/j-MOWZWsOMQ
0:38 我好快就會派新歌㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞