香港邊間扒房正?

110 回覆
2 Like 7 Dislike
Ruth’s
識食一定去Morton's of chicago

Morton真係我食過最好既餐廳,兩個人1500落樓,飽到食唔哂

2人1500咁平?
$500 per head 食金鳳飛鷹?

平時口痕想平平地食大啖肉都可以食下既 同大家樂差唔多 一舊水一位到姐
今次男朋友生日想食好少少
生日請佢食飛鷹佢應該會好sad

食完都係想扑野,屋企附近事但食一間啦!
Wooloomooloo
$500 per head 食金鳳飛鷹?

平時口痕想平平地食大啖肉都可以食下既 同大家樂差唔多 一舊水一位到姐
今次男朋友生日想食好少少
生日請佢食飛鷹佢應該會好sad

食完都係想扑野,屋企附近事但食一間啦!

食扑野家咪得囉,快靚正
Lawry
西營盤 the den 兩個人1000埋到單
澳洲牛 家庭式經營 地鐵出口行3分鐘 但佢啲扒係計重量收錢 個日個款牛得番啲大size就會貴啲 佢有rump好正 瘦得黎重肉味

Rump狗也不屌
BLT唔錯

不如食柴皮
西營盤 the den 兩個人1000埋到單
澳洲牛 家庭式經營 地鐵出口行3分鐘 但佢啲扒係計重量收錢 個日個款牛得番啲大size就會貴啲 佢有rump好正 瘦得黎重肉味

呢間都ok既
Ruth's Chris 牛油上碟唔正宗,BLT落鹽太多但係麵包幾好食,Morton of Chicago wet age次一級,肉味唔夠濃,grand Hyatt Steakhouse 之前食過幾次都唔錯,但係doneness 唔夠準

royal級果條傻閪呀

我食嘅牛你地唔會食得到,要特別訂先有
Ruth's Chris 牛油上碟唔正宗,BLT落鹽太多但係麵包幾好食,Morton of Chicago wet age次一級,肉味唔夠濃,grand Hyatt Steakhouse 之前食過幾次都唔錯,但係doneness 唔夠準

royal級巴打
Grand hyatt steakhouse
Ruth Chris
Intercontinental steakhouse and wine bar
Beefbar

不嬲我食開扒都係依幾間

價錢beefbar》steakhouse &winebar=grand hyatt〉Ruth chris
lm
Amigo 應該唔算係扒房?
不過生日去食幾好feel
會送玫瑰花又有人行過黎彈結他
仲會幫你影即影即有相
老母生日去食 氹到佢好開心

何鴻燊飯堂
留名
試下上網搵Gaucho 係英國食過 我上網見到香港都有分店。
可以一試 英國個間覺得好好食
浸大
Macdonald :
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/01/203121_6bac1e0eb4efd312544eebef98f1884c.jpg[/img

Or cafe de coral

好撚幽默咩
屌你老母
Lm
m記豬柳蛋漢堡 淨食返肉
m記豬柳蛋漢堡 淨食返肉

果舊豬柳黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞