香港邊間扒房正?

110 回覆
2 Like 7 Dislike
想搵啲一人500蚊以內
靜靜地 生日開心食餐飯咁
唔知大家有冇好推介?
花園?扒王?
之前聽講太子有間食扒唔錯 唔知叫金_
莎樂美

金鳳同飛鷹

食過
old school家庭式扒房 細個阿爸阿媽會帶大家去食嗰啲

想食啲真係食靚少少食到肉質鮮味個啲
留名

ruth chris steak house?
amigo?

第一間好似都唔錯
Amigo有啲貴 但啲裝修舊得好正!

上網係咁搵緊 見到幾間好似都唔錯
1. TST Wooloomooloo Steakhouse
2. CWB Alto
3. 中環 beefbar (貴)
BLT唔錯
Lawry
$500 outback la
$500 內好難喎
$500 內好難喎

一千兩個人預左食唔到啲好好既
唔差就得架
la vache
上ig睇相

睇過 好似得一款食?

咁我諗兩個人食outback 都唔洗成千蚊既
灣仔波士頓

真係outback最好
我當真係去啲好少少,四百一份扒好未,真係淨叫兩份扒?加埋一都已經九舊水
沙律又唔加得,可樂都叫唔到杯,咁食有乜引?
名寶石

outback一個扒都係2xx咋喎
同埋兩個人係唔會食到兩set
大家樂鐵板

金鳳同飛鷹

太子名寶石 屌打呢2間
高街 flying pig,食個一次,都ok,都係$400左右一個人,冇飲酒
未食個佢”格 “離連登扒房,之前睇post 話星期一,二$199 有set dinner ,都有扒
$500 per head 食金鳳飛鷹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞