彷正服 - 亂Online - ROSSORAN

375 回覆
14 Like 2 Dislike
有冇巴打帶升
有冇巴打帶升

四圍都係人 走埋去+++就得
有雙經鏈唔難升 但係我自己都未買

睇黎我要買 我隻補得41 好痛苦

有組既話打狗洞好撚快 無限lv入得
今日冇開經都40升到50狗洞 4個幾鐘 但係有鏈真係會升快多一倍

今日冇開經都40升到50狗洞 4個幾鐘 但係有鏈真係會升快多一倍

唔係要有任務先入到咩
估唔到亂 十幾年後都仲有咁多人玩

唔係要有任務先入到咩

玩過幾個私服
全部角色都玩到247又轉生 過又學晒啲技
唔會有心情再慢慢練

不過覺得亂個故事好正
細個覺得聖財團個building d 角色/故事好心寒
不過最boss級個堆怪唔知設計嚟做乜
私服成班人爆晒技爆晒水組團入去都狂死
正服啲人點會夠揪

其實亂既玩法 到今日無一隻game做到相同感覺
同埋以前玩會好怕去碼頭個面
覺得好荒涼

咁講,亂可以完勝任何一隻mmorpg

我自己覺得,真係冇一隻mmorpg可以玩到咁耐都唔厭
有冇玄岩既朋友 一齊玩 岩岩起步30幾LV

呢個真 大大話話玩過幾十個私服 仲記得幽藍亂
有亂post就會有我李起光

agger 想搵隻game可以一齊升lv既有好多
但係要搵好似亂咁團升又真係搵唔到

補司回血輔助技 劍大防做坦怪 弓手減怪移速同打手清怪 拳高傷清怪

雖然玩亂玩勇升過好幾隻人 同升lv真係好悶 但係唔知點解有種吸引力令我想開game玩落去
諗梗玩拳定弓好
點解唔玩私服?正服好難升
同埋以前玩會好怕去碼頭個面
覺得好荒涼

以前覺得小丑好勁
不如開翻個亂tg谷
幾年前玩勇
到依家都覺得呢隻game好好玩
但依家想玩都冇時間玩
玩過幾個私服
全部角色都玩到247又轉生 過又學晒啲技
唔會有心情再慢慢練

不過覺得亂個故事好正
細個覺得聖財團個building d 角色/故事好心寒
不過最boss級個堆怪唔知設計嚟做乜
私服成班人爆晒技爆晒水組團入去都狂死
正服啲人點會夠揪

最欣賞虎令故事
可惜去到b2大荳花任就無左
收到風亂2有異界虎令本館b3-1f
全部正常人學生受晒傷
想知究竟咩事
留名.岩岩創角
留名.岩岩創角

有無新手一齊升 id:盲拳打死老師傅 玄校
岩岩開左敏弓 玄校
咁多人玩玄校
咁多人玩玄校

玄校揮手 成日掛兩掛就彈左 掛技掛店都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞