彷正服 - 亂Online - ROSSORAN

375 回覆
14 Like 2 Dislike
唔知點解出唔到技
有無敏劍同好
https://t.me/joinchat/CsC88hC6ozbsK8dHQmo5Vw
開左個TG GROUP 想入既巴打可以按LINK入黎吹下水
玄校想入公會要點做
有無聖門公會
有無聖門公會

大把
https://t.me/joinchat/CsC88hC6ozbsK8dHQmo5Vw

市民巴宜家玩既話玩咩校好?
以前玩開聖門但見呢度巴打玩玄多

唔同組織可以同一公會嗎?

市民巴宜家玩既話玩咩校好?
以前玩開聖門但見呢度巴打玩玄多

唔同組織可以同一公會嗎?

我推聖門
真係咁多人玩 ?
不過無乜時間玩就真...始終已經廿到中要工作
慘在比人甩LEVEL就唔可以一齊升
真係咁多人玩 ?
不過無乜時間玩就真...始終已經廿到中要工作
慘在比人甩LEVEL就唔可以一齊升

玩就真係多人既
你行轉廣場就知好撚多人掛商
但老老柒柒,出左黎做野之後,真係無咩時間開GAME追LV

利申:半棄game中
已棄game 遲左開ac冇雙經 升到55唔想再玩落去
玩就真係多人既

追唔到LV真係無得玩, 始終其他玩家會繼續升
同埋呢家遲左開波仲衰 算啦都係...
玩就真係多人既

追唔到LV真係無得玩, 始終其他玩家會繼續升
同埋呢家遲左開波仲衰 算啦都係...

我遲左半日開game
邊有遲唔遲 仲人多人到痴線
邊有遲唔遲 仲人多人到痴線

出黎做野少時間玩呢樣真
如果有巴打棄game 我可以接手 等完考試玩
已棄game 遲左開ac冇雙經 升到55唔想再玩落去

我升到69都未用過雙經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞