彷正服 - 亂Online - ROSSORAN

375 回覆
14 Like 2 Dislike
琴晚開始玩 好難升 不過勁多人玩
http://www.rossoran.com/index.asp
玩緊聖門
無人玩亂拿
有呀 訓前升兩升有助提升睡眠質素
d 經好有亂既feel 冇雙經會想死個隻
但係唔知點解真係好撚多人玩

我得30lv 想47都撚難升 應該有以前玩亂學到47好激動同絕望deel

我得30lv 想47都撚難升 應該有以前玩亂學到47好激動同絕望deel

最記得以前學到劍風嗰下真係好爽

最記得以前學到劍風嗰下真係好爽

係 拎劍風掃工地型到仆街 我仲master
左招劍風 但係以前玩亂隻精劍升到117就投降 屌你要147先有新技on99
岩岩開聖門玩力劍
想問個私服有咩改過黎?
岩岩開聖門玩力劍
想問個私服有咩改過黎?

自膠
官網見到了
岩岩開聖門玩力劍
想問個私服有咩改過黎?

自膠
官網見到了

你當好似亂咁難升 長開雙經班十大都係90 100lv就知幾難升
岩岩開聖門玩力劍
想問個私服有咩改過黎?

自膠
官網見到了

你當好似亂咁難升 長開雙經班十大都係90 100lv就知幾難升

仲要多人到仆街 校內d館全部館都滿人
仲有組隊可以14個一組
岩岩開聖門玩力劍
想問個私服有咩改過黎?

自膠
官網見到了

仲要多人到仆街 校內d館全部館都滿人
仲有組隊可以14個一組

一入去真係嘩左聲
D人多到呢
除左經之外有咩特點?
除左經之外有咩特點?

你當佢彷正服 無會員裝 既私服
特色應該係勁撚多人
除左經之外有咩特點?

你當佢彷正服 無會員裝 既私服
特色應該係勁撚多人

4職業開放:劍道部 格鬥部 氣功部 弓箭部
等級上限:197 沒轉生
技能上限:167 之後會更新往上開放
噴裝系統:PKT(掃街時段)白名以上有幾率噴裝,普通時段黃名以上有幾率噴裝
經驗掉寶:官方3倍經驗 3倍掉寶率,升等會有一定難度存在,無法忍受有升級難度的可能需要時間習慣
電算開放:週三週六晚上8點開打,開打時間1小時 (9點結束)
研磨上限:裝備武器研磨最高上限+9
任務系統:所有任務開放,部分技能、地圖需通過解任務進行解鎖或兌換技能
研磨石(MMHH)掉落:全地圖刷王怪或怪物幾率掉落研磨石(磨石、護貝劑、異界磨石、高級護貝劑)
裝備武器取得方法:所有裝備武器只能透過遊戲內刷王怪或怪物掉落獲取,官方不販賣裝備
分流開放:Channel 0 以及 Channel 1 雙分流全線PK,部分地圖加開分區可容更多玩家使用
新手上路:贈送新手武器+7、前點傳送卡(3D)、起點傳送卡(3D)、好友傳送卡(3D)、公ó卡(3D)
武器開放:暫時開放到4XX屬性武器(如白蓮、聖靈等系列的)
防具開放:暫時開放到刻骨系列
隨機數值:最高9.99%
版本語言:繁體中文
真係好撚多人 好小服會有咁多人
未玩過既開隻聖門人仔就見到好多人掛商/新玩

同埋間間校間間館都爆人 咩場都有一隊人 你行埋去叫++ 或者 pt 佢又真係會組你 好友善
真係好撚多人 好小服會有咁多人
未玩過既開隻聖門人仔就見到好多人掛商/新玩

同埋間間校間間館都爆人 咩場都有一隊人 你行埋去叫++ 或者 pt 佢又真係會組你 好友善

台仔好有愛 組14個真係好過癮
玩緊力格95lv,聖門
玩緊力格95lv,聖門

咁撚快 全爆exp?
聽到好想玩 人情味服
放工返去download先
聽到好想玩 人情味服

值得一試 試下幾十人係學校運動場圍屌jr
玩緊力格95lv,聖門

咁撚快 全爆exp?

唔買點升啊
玩緊力格95lv,聖門

咁撚快 全爆exp?

唔買點升啊

好有心
唔變態既私服, 試下
好耐冇玩過 個陣敏拳玩10x就放棄咗,而家想試下玩精劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞