港人於菲律賓被指販毒判40年 死於獄中 中港政府唔理 英領事館每年探監

91 回覆
165 Like 3 Dislike
其實佢話送上庭都要錢 咁唔比錢咪直情唔洗上庭
支那幾時同菲律賓開戰
兩個垃圾國家攬炒啦

難d 菲律賓咁撚廢

香港人廢啲

關咩事?因為香港人俾個賊匪殺左所以香港人廢?
你有冇病啊屌你老母,希望你個廢柴係菲律賓俾人屈販毒坐四十年啦

戇鳩
班菲狗攞撚完彩 香港政府俾人玩完一大輪
仲有人請菲律賓工人
唔係廢?

仲有佢話俾人屈你就信
Rip
好慘
屌你老母港共中共
其實佢話送上庭都要錢 咁唔比錢咪直情唔洗上庭

唔好玩啦師兄,無錢就打你一身囉
其實,佢算係英籍,支那領事唔理係正常
揸住英國BNO,係做二等公民
揸住中国護照/特區護照,係做賤民、草民、屁民、蟻民…
已經失業仲走去賓賓國散心?
呢個係咪之*前成日偷偷地上高登果個

呢個好鬼 2000年坐監竟然有智能手機識上高登識用facebook

鬼你老母
人哋直播添啊
你教我點樣鬼

菲律賓坐監有錢既話除左放監做乜都得

香港起碼有30萬人持有BNO, 咁支那係咪承認我地係英籍?
都唔知有無販毒
費事跟車太貼

俾錢就出得返黎既,你話有冇販毒啦
同行仲有一個好似係巴打嚟
以前喺舊登有出過post講入面
RIP
都唔知有無販毒
費事跟車太貼

俾錢就出得返黎既,你話有冇販毒啦

呢啲貪污國家俾錢可以解決有咩出奇

香港起碼有30萬人持有BNO, 咁支那係咪承認我地係英籍?

支那雙重標準又唔係今時今日

其實支那係唔承認BNO擁有者響香港或支那係英籍
但出到去,響外國,一向都係當你英籍

吊你
又話係首先係中国人
講撚晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞