港人於菲律賓被指販毒判40年 死於獄中 中港政府唔理 英領事館每年探監

91 回覆
165 Like 3 Dislike
都唔知有無販毒
費事跟車太貼

站在道德高地上指責別人,確實係唔駛炒車又自我感覺良好既~
得閒仲可以加句"費事跟車太貼"黎刷存在感~
菲律賓真係世界級國家
同印度並列
你渣bno的確唔關中國事,你拎英國護照又想中國理你。兩家茶飯

咁中國又話bno只係旅遊證件?宜家又變返護照?但銅鑼灣事件有外國護照又”首先”是中國人,即係開邊飯呀

邊飯對支那有利就用邊飯
RIP
佢話冇販毒就成班一口咬定係屈 上撚晒腦

去菲律賓旅行,自己拿黎
都唔知有無販毒
費事跟車太貼

站在道德高地上指責別人,確實係唔駛炒車又自我感覺良好既~
得閒仲可以加句"費事跟車太貼"黎刷存在感~

做乜姐你
你渣bno的確唔關中國事,你拎英國護照又想中國理你。雨家茶飯

跨境捉人地國家公民果陣唔見你咁講?果d人冇中國護照冇犯法關你中共撚事咩
你渣bno的確唔關中國事,你拎英國護照又想中國理你。雨家茶飯

跨境捉人地國家公民果陣唔見你咁講?果d人冇中國護照冇犯法關你中共撚事咩

俾例子啦

桂民海囉
Btw呢單嘢好耐之前已經講緊,仲比較埋中國同英國領事嘅處理方法。有幾單好彩嗰香港人有BN(O)先無事
大英
條友死左成年
奴隸國就係奴隸國,自從旅遊巴事件後永遠唔會去呢個垃圾國家
都唔知有無販毒
費事跟車太貼

唔多信要去菲律賓犯毒

點都好rip

由菲律賓帶去其他國家都有可能

其實你地知唔知菲律賓有幾多人食冰?随時多過香港總人口
明明拎住瑞典護照都係人喎
五毛點解釋
明明拎住瑞典護照都係中國人喎
五毛點解釋

補充 唔理佢有冇販毒
幫自己國家人得到公平審訊係基本啩?
美國喺 Amanda Knox 事件同意大利嘈咗好耐
點睇而家啲五毛咁低質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞