港人於菲律賓被指販毒判40年 死於獄中 中港政府唔理 英領事館每年探監

91 回覆
165 Like 3 Dislike
你渣bno的確唔關中國事,你拎英國護照又想中國理你。雨家茶飯

你呢啲傻尻五毛真係倒自己主子米

揸瑞士護照都首先係中國人啦
問下口交部先啦
on99
以為係鄧龍威, 香港政府完全無幫過手, 希望佢有命返香港..
你渣bno的確唔關中國事,你拎英國護照又想中國理你。雨家茶飯

李波都係揸外國護照
支那話首先先是中國人
都唔知有無販毒
費事跟車太貼

唔多信要去菲律賓犯毒

點都好rip

黑社會經常誘使蠢人去南美洲東南亞國家帶貨

同埋佢嗰陣俾人炒左無哂收入
真係走去販毒真係唔出奇

販毒真係唔會有好結果
都唔知有無販毒
費事跟車太貼

唔多信要去菲律賓犯毒

點都好rip

黑社會經常誘使蠢人去南美洲東南亞國家帶貨

同埋佢嗰陣俾人炒左無哂收入
真係走去販毒真係唔出奇

販毒真係唔會有好結果

你又啱

咁平時支那政府就咪屈我做支那人啦
好人好姐去奴隸國
好人好姐去奴隸國

2000年去就算

但2014年後仲去畜牲賤種國出事就唔抵可憐
好人好姐去奴隸國

2000年去就算

2010年後仲去畜牲賤種國出事就唔抵可憐

係2010年先啱
呢個係咪廢前成日偷偷地上高登果個
呢個係咪之*前成日偷偷地上高登果個

鄧龍威先係,呢個係佢個fd

呢個好鬼 2000年坐監竟然有智能手機識上高登識用facebook

做咩倒自己米
香港好多高官嘅囝女都手執外國護照
而高官本人都曾經擁有外國國籍
做完任期有機會可以申請番入外國籍

但點解中國人成日講嘅中國一部份阿香港
又由呢啲外國勢力管治呢
早排仲有條撚樣話菲律賓係天堂

比較容易去天堂

佢仲去菲律賓呃蝦條,玩氣槍
你渣bno的確唔關中國事,你拎英國護照又想中國理你。兩家茶飯

咁中國又話bno只係旅遊證件?宜家又變返護照?但銅鑼灣事件有外國護照又”首先”是中國人,即係開邊飯呀
仆你個街原來渣bno係唔撚關支那事
係咪以前日日開post話坐冤獄個個巴打
菲律賓呢D垃圾國家同支那一樣請都唔好去
唔係中國公民咁係香港居民啦,港共咪又係唔幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞