旅行社比較

143 回覆
2 Like 11 Dislike
BTW名就報左
美麗華呢D公廁團睇下得唔得了
金怡 翠明唔錯
翠明歐洲搭LH唔洗落中東兜大圈
勝景食水深左少少 俾上面兩間住多1-2晚五星 之後每人就收貴人四五千 計落就知唔值

同埋好視乎個別導遊
淡季通常正路少少
旺季好多part time 鳩帶
試過join勝景個導遊帶得勁hea
金怡 翠明唔錯
翠明歐洲搭LH唔洗落中東兜大圈
勝景食水深左少少 俾上面兩間住多1-2晚五星 之後每人就收貴人四五千 計落就知唔值

同埋好視乎個別導遊
淡季通常正路少少
旺季好多part time 鳩帶
試過join勝景個導遊帶得勁hea

勝景食水真係好貴
想同屋企人去北歐睇極光 邊間會旅行社好d?
想同屋企人去北歐睇極光 邊間會旅行社好d?

你幾時去
今年去大行應該一早full曬
起碼九月已經報
岩岩問左個響永安做導遊嘅Fd
佢話所謂成團只係關機位同床位事
同人數無關
美麗華 真係狗都唔屌
根本就係"新關鍵旅遊"咁, 食物差, 領隊廢
睇過佢有西歐團, 九龍塘集合坐車上深圳坐飛機.....
東瀛遊 本來都OK, 但試個有一次同團竟然有一group 15人大group既新移民大媽同團
因為佢地大group個領隊就曬佢地, 成程又嘈又遲到,
打去客戶服務反映意見, 我同佢地講話人地15人就應該拆團, 等佢地自己一團, 而家好影響到我
個客服反而係話客人問題, 唔關佢地事
從此之後, 永久blacklist

如果跟團, 我會揀翠明, 如果覺得貴, 平少少我就揀永安, D團質素起碼差極有個譜, 團友質素又冇咁伏
美麗華 真係狗都唔屌
根本就係"新關鍵旅遊"咁, 食物差, 領隊廢
睇過佢有西歐團, 九龍塘集合坐車上深圳坐飛機.....
東瀛遊 本來都OK, 但試個有一次同團竟然有一group 15人大group既新移民大媽同團
因為佢地大group個領隊就曬佢地, 成程又嘈又遲到,
打去客戶服務反映意見, 我同佢地講話人地15人就應該拆團, 等佢地自己一團, 而家好影響到我
個客服反而係話客人問題, 唔關佢地事
從此之後, 永久blacklist

如果跟團, 我會揀翠明, 如果覺得貴, 平少少我就揀永安, D團質素起碼差極有個譜, 團友質素又冇咁伏

永安D期撞晒

得美麗華揀
1月8日好難咩
去澳紐都係跟jetour , 勝景 , 翠明? 金怡得唔得?
去澳紐都係跟jetour , 勝景 , 翠明? 金怡得唔得?

金怡應該幾難成團
永安好似都ok
上次聽個領隊講原來係睇航空公司offer到幾多人送一張免費機票比領隊
可以十幾人都成
就算人多如果正正常常都ok
早排跟北海道團成38定36人,但係全部正常人又守時又合作,好ok
最緊要唔好有煩膠,真係一個都嫌多
好過啲一般旅行社N倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞