旅行社比較

143 回覆
2 Like 11 Dislike
[url]https://ibb.co/kvov56Cm/tem.png[/img][/url]

最後扑CHARMING

未必成團喎
jet tour 翠明 勝景 團友都高汁D喇 全部中產 有教養
其他個D團 D團友咪住屋村個D囉

你肯定? 勝景好多鄰國人wor
[url]https://ibb.co/kvov56Cm/tem.png[/img][/url]

最後扑CHARMING

未必成團喎

仲有成個月
jet tour 翠明 勝景 團友都高汁D喇 全部中產 有教養
其他個D團 D團友咪住屋村個D囉

你肯定? 勝景好多鄰國人wor

PISH
PISH

PISH
認真 jet tour 翠明 勝景 , 呢3間先叫有水準, 一分錢一分貨, 跟d 平團 , 真係辛苦自己

而家睇緊金怡同翠明比較緊

Jet TOUR連埃及都冇

你跟呢d 遠, 又自由行唔方便既團, 一係翠明, 一係勝景. 其他係浪費時間金錢. 貴, 係有原因. 因為其他個d 係真係好撚垃圾.

求經驗分享談

跟過永安去北歐, 搵到最top 個d 團, 已經係講緊5皮野一個人個d. 價錢仍然係平過勝景遊同package 幾千蚊. 我想報勝景係已經full 晒. 問翠明一樣full 晒. 靜番永安. 咁你都估到賣淨蔗實有原因.

d 野食係好撚唔掂. 可以有d 晚餐係4款自助野你揀就叫晚飯. 我end up 有3晚係自己另外俾錢叫野食.

慘到咁
永安已經叫比較貴嘅街坊旅行社

不過上次跟美麗華去地中海D團友清一色藍絲

舊年復活節跟過永安去北歐冇咁差wor
除左丹麥有餐中餐好難食
同有餐食鹿肉 (但係唔食可以轉三文魚 )
有兩餐郵輪自助餐
其餘都食得好好,餐餐飽到頂住
帶去d福麵同湯都係夾硬食左

行程就間間差不多
酒店我估三星頭四星尾
其實MOVENPICK HOTEL算唔算好...

住過胡志明市果間, 正常偏舊四星
Cafe d甜品朱古力

瑞士住過 唔錯

瑞士住過 唔錯

今晚同老闆請假

希望佢比我去埃及啦

瑞士住過 唔錯

今晚同老闆請假

希望佢比我去埃及啦

成到團先算
連快將成團都冇

瑞士住過 唔錯

今晚同老闆請假

希望佢比我去埃及啦

成到團先算
連快將成團都冇

12月都未到...

瑞士住過 唔錯

今晚同老闆請假

希望佢比我去埃及啦

成到團先算
連快將成團都冇

12月都未到...

打左去問
人數都未知
唔得唯有搵永安
全世界都未成團
全世界都未成團

你依個時間都未有快將成團就代表唔成機會80%
上年我六月去 四月已經快成但最後都唔成
全世界都未成團

咁大鑊
全世界都未成團

咁大鑊

早就提過你
全世界都未成團

咁大鑊

早就提過你

跳樓了RIP
全世界都未成團

咁大鑊

早就提過你

跳樓了RIP

可能有廢老一行十幾人join 呢
全世界都未成團

咁大鑊

早就提過你

跳樓了RIP

可能有廢老一行十幾人join 呢

又要受氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞