[突發]IOS版Gboard有速成同粵拼

130 回覆
23 Like 2 Dislike
用筆劃每打一下筆劃都好lag。。。
7plus

我5s都無lag喎
用緊覆你 拼法同kaiboard唔同要適應,但打縮寫冇得輸,hg=香港

想問吓做乜鳩個friday變咗黑色

下星期五black friday?

利申亂鳩咁估

笑咗
有冇10仔巴打

我無事喎

利申亂鳩咁估

笑咗
有冇10仔巴打

Region 係non HK?

利申亂鳩咁估

今日咪黑色星期五囉
打英文要唔要轉架?
慣左kaiboard 可以中英文可以一齊打

利申亂鳩咁估

今日咪黑色星期五囉

Google話下個禮拜先係
無速成

喺倉頡模式入邊揀

幾時到android 版有?
暫時覺得唔錯
打英文要唔要轉架?
慣左kaiboard 可以中英文可以一齊打

呢樣都係我唯一留戀kaiboard嘅地方
仲有得用原生3d touch揀字
等左咁多年, 終於唔駛轉唔同 keyboard 先打到曬中文英文 emoji.....
lm

問題係轉語言要等

問題係轉語言要等

好過成個 keyboard 轉
Kaiboard無語音輸入
最尾都轉返原生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞