降魔的 (8)

1001 回覆
69 Like 14 Dislike
btw 除左韋家雄 胡鴻鈞 黃智雯 會揭曉身世 仲有邊個係有伏線?
Show Blocked User - 出木衫
大家記得要block左出木衫呢條仆街

屌極都唔化
btw 除左韋家雄 胡鴻鈞 黃智雯 會揭曉身世 仲有邊個係有伏線?

蔣志光
bug solved,老竇老母比果張相會消失姐係佢地比既車錢都係會消失
btw
[img][url]http://p3.pstatp.com/large/1dcf0001722481d685dc[/mg][/url]

點解佢地會聽得明馬明講d現代話

我都有諗過~ 個年代既人會聽得明hea 呢個字~~

自動無視/明白唔合理/時間地點既因素,正如你撞鬼唔會因為佢係日本鬼你就聽唔明佢講咩話咁

咁又係~ 人好多時想唔明都係扮明~~

會唔會佢一早死左 所以炒左車都唔死

咪臭係,咁高跌落去非死即傷啦

其實又唔一定
好多炒到架車爛晒個人都冇事

但由條橋飛落去喎

同埋唔知點解係公園玩果陣,馬明會見到細個嘅自己
唔喺同老豆老母一樣死咗,點會見到

佢應該係半人半鬼
所以死極都死唔去 又有陰陽眼

其實佢係殭屍

應該係馬明既回憶反射~
下套係糖心3
一啖砂糖一啖屎

1同2都好睇。3真係唔知會點,雖然有Signal Wong有香香仲有Bosco,但始終無左1同2既某啲人。
但係呢套所以鬼都叫精靈?

都係得刀削面同譚嘉儀係叫精靈姐
力哥力嫂、洪泳成都唔係

其實我覺得係關樓上有巴打話要賣大陸既關係~

後邊啲人好搶鏡
話說我覺得膠bug 係點解金剛小儀會生到個咁高既仔
估唔到金剛離巢前最後一套劇先有睇頭
小儀金剛係咪以為自己撞鬼?

Bonnie
話說我覺得膠bug 係點解金剛小儀會生到個咁高既仔

馬明把專用武器幾時先出現
片頭見佢揸住把散彈 好型
馬明把專用武器幾時先出現
片頭見佢揸住把散彈 好型

可能假嫁,大結局都冇
屌 啱啱睇返 好慘
睇片頭曲黃智雯好似變左魔
哇21頁有排追 推得咁快

佢做日本軍官都有印象丫..

佢做日本軍官都有印象丫..

迷做得唔錯
有無人仲脫離唔到
金剛小儀果幕仲係好心寒

睇到起雞皮
自從奇幻潮後 好耐無拍到令人心寒
cap左堆美版op圖同大家睇下,仲有條關於魔既預告

我估啦,醫生未死得晒,最後會比魔上身,控制埋黑警

不過話時話,好多野都抄科幻片同動畫,影分身,無限之石,原力,石田雨龍,拉打wizard

https://www.youtube.com/watch?v=JY3fqmH7sRY

咁呢類片既戰鬥方式都係大同小異姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞