降魔的 (8)

1001 回覆
69 Like 14 Dislike
黃智雯依咖其實係唔係靈魂出竅既狀態

應該係同小儀金剛一樣唔知自己死咗,
所以返醫院無限loop

天煞孤星

Lum起鄭伊麵
黃智雯依咖其實係唔係靈魂出竅既狀態

應該係同小儀金剛一樣唔知自己死咗,
所以返醫院無限loop

天煞孤星

Lum起鄭伊麵

頭上哪孤星心上種
名貴房車10萬

其實幅相邊度黎?幾靚咁

咪我愛EYT

想問相入面個地方

加太賀囉
話說有冇人去過,D花之戀係唔係好難食?
會唔會最後係馬明已經一早浸死左
所有嘢都係佢幻想自己大個左所做嘅一切

會唔會佢一早死左 所以炒左車都唔死

咪臭係,咁高跌落去非死即傷啦

其實又唔一定
好多炒到架車爛晒個人都冇事

但由條橋飛落去喎
名貴房車10萬

fail

其實又唔一定

之前心姐話佢已經遇過好多次意外
可能伏筆黎

其實幅相邊度黎?幾靚咁

咪我愛EYT

想問相入面個地方

應該真係加太賀黎~ 好耐之前去過一次,當然真既無咁靚,條街都無咁長~
名貴房車10萬

fail

Gag來架
屌 真係中加太賀

其實幅相邊度黎?幾靚咁

咪我愛EYT

想問相入面個地方

加太賀囉
話說有冇人去過,D花之戀係唔係好難食?

成日100件咁送
屌 真係中加太賀

屌 真係中加太賀

寧願要錢
字睇可以唔睇eyt
未睇可以唔睇eyt
屌 真係中加太賀

寧願要錢

食幾耐先食得晒
bug solved,老竇老母比果張相會消失姐係佢地比既車錢都係會消失
btw
[img][url]http://p3.pstatp.com/large/1dcf0001722481d685dc[/mg][/url]

點解佢地會聽得明馬明講d現代話

我都有諗過~ 個年代既人會聽得明hea 呢個字~~
心姐做乜鳩
我呀媽話心姐比魔上左身

bug solved,老竇老母比果張相會消失姐係佢地比既車錢都係會消失
btw

仲慘過用月光寶盒
屌 真係中加太賀

寧願要錢

食幾耐先食得晒

5萬5,當佢一舊花之戀賣9蚊,
都有成6千幾舊

其實又唔一定

但由條橋飛落去喎

同埋唔知點解係公園玩果陣,馬明會見到細個嘅自己
唔喺同老豆老母一樣死咗,點會見到
btw

仲慘過用月光寶盒

仲有個bug係,而家的士起錶咁貴,小儀金剛都唔發覺?
btw
[img][url]http://p3.pstatp.com/large/1dcf0001722481d685dc[/mg][/url]

點解佢地會聽得明馬明講d現代話

我都有諗過~ 個年代既人會聽得明hea 呢個字~~

自動無視/明白唔合理/時間地點既因素,正如你撞鬼唔會因為佢係日本鬼你就聽唔明佢講咩話咁

其實又唔一定

但由條橋飛落去喎

同埋唔知點解係公園玩果陣,馬明會見到細個嘅自己
唔喺同老豆老母一樣死咗,點會見到

佢應該係半人半鬼
所以死極都死唔去 又有陰陽眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞