(求救)學生哥輸到冇錢交學費

387 回覆
21 Like 1112 Dislike
抵撚死自己攞黎
一陣借完又賭過 輸左再借過?財仔都未還 呢筆點還 垃圾 死左佢啦 咁唔生性
返馬會part time 囉一定要cut卡
借多3萬應該又係拎去翻本

成日覺得可以用賭黎翻本果D人, 個腦係有事, 思維有事, 所以呢個世界咁樣懲罰呢類人係好岩, NATURAL SELECTION

通常呢類人下場得兩款, 一係跳樓(俾自然生態SELECT OUT), 一係覺悟唔再賭重新出發做人, 睇下樓主有無悟性
想知樓主差財仔幾多
擺明假膠啦 咁多人哂口水屌鳩樓主做咩
3萬咁少錢, 肯返7仔, 幾個月搵返返黎啦

賭就唔好再賭喇

賭仔心諗一場波都幾千上落,你叫我企足10個鐘先400蚊

係, 一場波幾千上落 企10個鐘$400係好少, 但你話你大把, 可以咁賭法吹你唔帳,
但如果輸到要倒爭人錢, 仲玩? 馬死落地行啦, 做人要認命

同埋贏到咪係囉
輸既係一場唔見幾千啊
關我撚事咩 借俾你不如去叫幾次雞好過
幫30個基佬含應該夠交架啦
影印身份證+拎住白紙寫住連登用戶名影張見樣嘅全身照,肯嘅我就考慮下借比你
今晚8點借多3萬all in金囝就搞惦
問親戚借錢再賭啦 有賭未為輸呀
跟我買波追番d學費啦
借比你咪又係拎撚左去賭
哂撚氣啦

賭仔根本信唔撚過 你打咁撚大段野 都唔知有冇一半係真
https://lihkg.com/thread/467046/page/1?ref=ios

跟我買波啦

跟你買咪好似你之前輸到連同條女食飯都無錢囉
借完30000返黎今晚過夜熊
有賭未為輸

G持
慢慢後悔啦 唔衰過唔會知死
叫家姐出黎做雞啦

借左non mean未?
我可以借到30k俾樓主你, 詳情係whatsapp到講可以? 本人無用telegram或其他通訊軟件, 但可能需要樓主你影翻你HKID+Address proof,係whatsapp到俾
點解連登咁多借錢post?
係咪可以改叫借登 唔叫投登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞