(求救)學生哥輸到冇錢交學費

387 回覆
21 Like 1112 Dislike
睇左咁多留言
點解無人叫樓主申請破產?
一了百了

佢而家冇爭人錢 係冇錢俾學費
最直接嘅方法就係quit 輕鬆

原來有借財仔
係利益嘅角度 無乜公賺唔幫

係人情嘅角度 又唔識你

好難有人幫到你喎
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成
會天下大亂
世上總要有你D咁既廢人
靠賭搵零用 ,正正經經返下pt,拎下錢投資,錢唔會多但唔會輸清,靠賭
正正經經跟我啦
快d問人借$3000跟我買波
後日就贏番3萬啦
樓主相信我 睇下你銀行有幾多錢,攞哂出嚟今個星期重注利物浦
唔想借錢俾賭錢嘅人
你話俾人打穿老母個頭要賣身救老母都話
但你係玩到輸曬啲錢

賭仔說話最唔可信
你明唔明?
明知你係賭仔我都仲借錢畀你咪即係害咗你
樓豬洗唔洗咁密呀
其他人唔洗搵食啦
連登仔咁好呃
退學翻地盤還債喇 廢物 仲學人讀書 曬錢
垃撚圾
我知實有人入黎笑我玩我,但係我唔介意,因為今次真係自己衰.
話說我屋企就好窮,拎到full grant 但係因為屋企老豆出左事 要打官司 ,亦都冇能力再照顧我地. 所以屋企就靠家姐一個人獨力返工照顧頭家. 我雖然未畢業 幫唔到啲咩,但係亦都唔想問屋企人拎錢,所以就想靠賭搵下零用(而家知到on9 十賭九輸 錢咁易搵就個個都百萬富翁啦)點知愈賭愈大 愈輸愈多 仲唔識死 出去借財仔
直到近日,學校send email黎 我先發現我已經輸到學費都交唔到.... 屋企已經冇左老豆 成家精神寄託係哂我地... 我唔想冇左個學位... 我真係知錯同會戒賭
我想問全能既連登仔借30000比我交學費 利息詳情果啲可以再傾
Tg: molamolaggla

講咁多廢話都係想比人笑鳩你智障姐,智障就唔好浪費左個學位喇
話說我屋企就好窮,拎到full grant 但係因為屋企老豆出左事 要打官司 ,亦都冇能力再照顧我地. 所以屋企就靠家姐一個人獨力返工照顧頭家. 我雖然未畢業 幫唔到啲咩,但係亦都唔想問屋企人拎錢,所以就想靠賭搵下零用(而家知到on9 十賭九輸 錢咁易搵就個個都百萬富翁啦)點知愈賭愈大 愈輸愈多 仲唔識死 出去借財仔
直到近日,學校send email黎 我先發現我已經輸到學費都交唔到.... 屋企已經冇左老豆 成家精神寄託係哂我地... 我唔想冇左個學位... 我真係知錯同會戒賭
我想問全能既連登仔借30000比我交學費 利息詳情果啲可以再傾

https://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6813114
破產啦妖

https://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6813114

我冇高登ac 唔係我開
個post好熟口熟面
記得上次個個巴打借完唔還仲話係憑自己實力借返黎
Defer 一年
借3-4線財仔or 大耳x都得架
爛賭早死早著,咪撚累埋屋企
點解交大學學費要借三萬蚊?一年UGC學費$42,100,一個學期$21,050,三萬蚊交一年唔夠、交一個學期太多。

同埋大學都係逐個學期交錢,我當你借三萬蚊真係攞去交學費,剩低嗰九千銀想買邊隊心水?
唔該d有錢連登仔唔好係度做壞風氣
d人有咩頭暈身興死老x死老x就上黎連登借錢
當連登咩地方?
乜春野連登有愛
你班有錢仔有錢都唔係咁洗
我會贊成你地攞黎叫雞
點解交大學學費要借三萬蚊?一年UGC學費$42,100,一個學期$21,050,三萬蚊交一年唔夠、交一個學期太多。

同埋大學都係逐個學期交錢,我當你借三萬蚊真係攞去交學費,剩低嗰九千銀想買邊隊心水?

宿費

宿費

住Hall咁大使費,quit hall啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞