【花開花落自有時】我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅人送信(DLC)

589 回覆
578 Like 6 Dislike
Gay 廉,你是我第一個
fxxk... send錯左
Gay廉,你這個故是我在連登第一個看的故,第一個留言是為你而留。好可惜,作為新讀者看你啲故,但你將要封筆……你啟發我好多對人生的思考,獲益良多。希望你可以安心養病,期待你再次執筆,寫出又一個傳世故啊。

新讀者上
留名
[b][center]

手紙哩首歌,就當係完咗個故啦。

https://www.youtube.com/watch?v=osp3mUok7Os

仲loop緊呢隻歌
好耐無睇 而家先追完
gay廉養好身體 一班巴打會等你
是咁的,承蒙各位錯愛 ,郵差故已經出版咗實體書,登陸各大書店
(雖然隔咗幾耐先記得講)
BTW 畀鍾意實體書嘅朋友
再次感謝支持過呢個故事嘅巴打絲打

Weekend 就去買
多謝巴打支持
西樓大哥, 我想問大叔老婆個墓有個"佟"字係代表咩? 同埋點解阿妹可以搶番個身體?
大叔係佟蓳萓嘅老豆
佟蓳萓被大叔說服放棄咗佢身體嘅主權
明晒
用咗兩日追晒 多謝gaylim 等睇你嚟緊第二季嘅南門殭屍故
Sorrr 原先想正皮唔小心負皮左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞