【花開花落自有時】我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅人送信(DLC)

589 回覆
578 Like 6 Dislike
好正

多謝
係時候正評

而家先畀
你既文好吸引 好帶動我既心 我相信有d讀者無留名 都好鐘意你 加油呀

多謝巴打
完了吧

完啦
完咗 happy ending,雖然我覺得sad ending好似順d

我最鍾意哩個
加油呀gay lim, 希望你可以養好身體

努力緊
咁就完左
你點會冇才能丫,咁多好故
btw,我會期待你返黎

讚美說話信三成就夠
不過都多謝你
要講嘅之前講晒
最後一個正評

多謝
最後陰間變成點

的確 有好多位可以講落去嘅
好好睇

多謝
等你呀gay廉 相信時間一定會令你諗到你要走嘅方向 決定到想行嘅路 加油呀

多謝你鼓勵呀
加油啦gay廉,等你再出新文俾我地追

期待見到你
咁就追完一個故事啦 就好似完結左一個旅程咁 回憶番有開心 但亦都有遺憾 伴隨小小空虛 或者我太代入個故仔度啦 因為呢個故既題材真心唔錯 我到好巴打唔同 我係倒番轉 追緊呢個故 因為中間有空檔(好大既空檔)所以追番你之前d故 由小藍 bobo 小白 咁追哂d故 發現你真係一個好作者 希望你快d調理番好自己身體 咁先有力量過下一關 有緣再見 保重

我都覺好似旅程
無論個過程同結束都好開心
可以交流係好好
多謝你支持
好想個故可以拍劇

唯有喺個腦幻想下
睇完後記,我最想講嘅係雖然你經常認為自己唔識寫故事,但你嘅故事的確吸引咗唔同嘅巴打絲打,要相信自己嘅能力
出故又好,唔出故又好,都係要加油
希望故台仲有得見到你

同意
寫故嘅人好多
但劇情吸引得黎
會呼應番現實社會發生緊嘅問題嘅故就好少有
而呢個故我作為讀者一路睇
一路反思番現實社會發生緊種種嘅問題
所以巴打你唔好睇低自己,對自己要有番啲信心
快啲養好個身體,將來係講故台再師追到你新故
多謝你帶比我地呢個咁好嘅故事

如果係真 咁真係好鼓舞呀 多謝你
感覺忌廉的故,結局唔多唔少都有d遺憾,但今次真係唔算係sad end最後有情人都可以見返面,雖然已經係陰陽相隔!但都係有善終的!估唔到佟係師傅個女,感覺師傅好似咩都知咁!由始至終都係咁神秘!希望你只係休息,唔好封筆!講故台好多故!但可以有咁多人追的作者真心唔多!等你回來啊

你欣賞就好啦
你段後記睇到我眼濕濕 ,呢派為左chur讀書搞到自己成個人好繃緊,自己亦都一直閃過好多想法,到底應該做啲自己開心啲野算定係要追hon?亦都諗過好多畢業後點樣乞食。曾經有一刻閃過個諗頭,不如死左佢算啦咁就乜都唔洗煩,但最後都係得把口。睇完你段後記,我確信就算我而家讀成點都好,將來只要有能力,我都可以改變!

我近排嘅感受係 好多人會有好多唔同嘅意見
佢哋有佢哋嘅立場同角度 但始終佢哋唔係自己
唔會知自己最重視係咩 最鍾意係咩
承受嘅係自己
所以自己嘅感受同角度先係最重要
全世界都唔認同也好 又如何 都可以堅持自己
不過決定咗就唔好後悔
你段後記睇到我眼濕濕 ,呢派為左chur讀書搞到自己成個人好繃緊,自己亦都一直閃過好多想法,到底應該做啲自己開心啲野算定係要追hon?亦都諗過好多畢業後點樣乞食。曾經有一刻閃過個諗頭,不如死左佢算啦咁就乜都唔洗煩,但最後都係得把口。睇完你段後記,我確信就算我而家讀成點都好,將來只要有能力,我都可以改變!

我近排嘅感受係 好多人會有好多唔同嘅意見
佢哋有佢哋嘅立場同角度 但始終佢哋唔係自己
唔會知自己最重視係咩 最鍾意係咩
承受嘅係自己
所以自己嘅感受同角度先係最重要
全世界都唔認同也好 又如何 都可以堅持自己
不過決定咗就唔好後悔

只要係你決定既 我地呢班讀者實會支持你
愛你啊忌廉
睇曬忌廉咁多個故都冇留過言 做咗cd rom咁耐今次第一次留 其實我真係好鍾意睇你啲故 真係好好睇 唔好質疑自己 咁多讀者睇你嘅故 咁多正評咁多留言已經證明咗你有一定嘅能力 希望你身體好返啲會出返故 我第一個支持你
以後冇得追gay廉故好空虛
其實真係好好睇呀 每個人都有自己嘅價值 唔好睇低自己!要保重身體
最後陰間變成點

的確 有好多位可以講落去嘅

身體好啲/技癢個時咪寫外傳
個結尾好靚,希望遲下仲有巴打你既故睇
睇完後記,我最想講嘅係雖然你經常認為自己唔識寫故事,但你嘅故事的確吸引咗唔同嘅巴打絲打,要相信自己嘅能力
出故又好,唔出故又好,都係要加油
希望故台仲有得見到你

我真係咁諗 係你哋誇獎啫

一個人就誇獎,幾百人就真嫁啦
Love coooooolicecream
Gay廉好有心,逐個comment 回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞