點解d世界級電競"運動"選手睇落仲柒毒過連登仔咁既

258 回覆
445 Like 268 Dislike

really?

次次見到八字腳條友就想笑
唔知係邊位巴打

我都覺得張相如果無八字腳個條友擺個咁既pose
應該會無咁柒 唔洗比人係咁攞黎笑

其實呢個係咩聚會

really?

唔知係邊位巴打

其實呢個係咩聚會

個時米高巴打搞聚會請連登仔食m記
樣柒毒唔係問題
最緊要佢地賺幾多錢
really?[/quote]

差咁遠既[/quote]
http://25.media.tumblr.com/e4e466261701025e65cf095a88072c96/tumblr_mir9zl0vBE1rxolmjo1_500.jpg
垃圾連登又upload唔到
睇左幾頁都無人講siv hd

選手喎 唔係呢啲二打六

really?

差咁遠既

拿陳年舊照出來講 有意思咩

即係佢整過容?

我就唔當電競係運動既 一班坐冷氣房打機既憑咩同人付出汗水鍛練咁耐既相提並論 不過見你鳩到咁真係頂唔順
一條女中學同大學相都可以差好遠啦 你鳩少陣好無?佢岩岩出道個陣名氣成績都無 個時既lol比賽都無而家咁受關注 邊得閒執個look

我都唔當係運動
但係你講到冇心理壓力好輕鬆咁玩
證明你真係冇投入過一隻遊戲

咁點解捉棋都係運動,運動依個詞好廣泛,唔係單單指身體
其實不停笑連登仔樣衰既人有冇諗過其實自己都係連登仔黎?
定係覺得自己好另類好靚仔special one?
eu na 每4個有1個靚仔 黃種區每100個有1個度

依個係用黃種人嘅審美角度,係鬼佬眼中真係得幾個係叫靚仔
eu na 每4個有1個靚仔 黃種區每100個有1個度

依個係用黃種人嘅審美角度,係鬼佬眼中真係得幾個係叫靚仔

外國人 其實唔係好睇樣 反而睇重身材多

中文reading有冇1
你口中笑連登仔嘅人
其實只係笑佢地笑職業選手 但自己又唔照鏡

我係柒但係有自知之名
連登仔又要柒又要笑人

我係柒但係有自知之名
連登仔又要柒又要笑人

excet7ly the point

我係柒但係有自知之名
連登仔又要柒又要笑人

excet7ly the point

學好啲英文先笑人

其實不停笑打機毒撚樣衰既人有冇諗過其實自己都係打機毒撚黎?
天生樣唔得就算,但係練機之餘出去做多d運動,出去曬下太陽已經差好遠
連登個個身高180 條撚30cm 你搵班毒撚同我地比

really?

唔知係邊位巴打

其實呢個係咩聚會

個時米高巴打搞聚會請連登仔食m記

八字腳條友好柒
SSG個ruler 柒撚到 姐手姐腳咁 見到佢贏咗冠軍揮手嗰陣真係想車佢兩巴

成個女人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞