點解d世界級電競"運動"選手睇落仲柒毒過連登仔咁既

258 回覆
445 Like 268 Dislike
近排見到好多post討論好奇睇下
見到有個faker係天材型世界級選手 係lol界美斯
哇一google成個青頭毒撚咁 其他d隊友又成面暗瘡又肥到豬咁
做運動會做到咁架原來

你宜家黎打機定選美 定睇得韓劇多
做得野既叻既一定要好撚靚仔?
watch 同 marin 靚仔到癡曬線

Before League

After League

其實真正毒撚樣係theoddone

theoddone真係人如其名

佢細佬又點計

Snoopeh
鬼佬黎講 最型一定係Lamia
Marin呢

[/img]

發現好多靚仔嘅都打上路

Darshan
足球>電競>籃波
eu na 每4個有1個靚仔 黃種區每100個有1個度

true
LOL 係好多柒頭

really?

hihi 唔講以為佢係賽車手黎
近排見到好多post討論好奇睇下
見到有個faker係天材型世界級選手 係lol界美斯
哇一google成個青頭毒撚咁 其他d隊友又成面暗瘡又肥到豬咁
做運動會做到咁架原來

但你知唔知人地開一次台打個機,已經多過香港入息中位數

[/img]

發現好多靚仔嘅都打上路

Darshan

老實講,舊時Doublelift 同 HotshotGG 一隊
真係一個好強烈既對比
歐洲果D型棍好多 Rekkles

PEKE BB

型係邊 on9

really?

次次見到八字腳條友就想笑
唔知係邊位巴打

我都覺得張相如果無八字腳個條友擺個咁既pose
應該會無咁柒 唔洗比人係咁攞黎笑
點解無人講mlxg
西門以前幾型
依家又肥又頹又毒又多瘡

但你吹得佢脹咩 條女幾撚正 生埋仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞