點解d世界級電競"運動"選手睇落仲柒毒過連登仔咁既

258 回覆
445 Like 268 Dislike

同Flame一樣咁正
可惜手錶哥退左役

點睇人哋冇P都靚仔過麥當勞嗰班連燈仔

韓國人唔靚仔咪去整容囉 整完出黎又唔同樣架啦

點睇人哋冇P都靚仔過麥當勞嗰班連燈仔

如果佢唔係世界冠軍我諗你會話佢一樣咁柒
Bjer完勝連登仔啦
點解人地外國果D靚仔咁多
Bjer完勝連登仔啦

agger
人地有得屌fans 又有女又有錢
係競技 不過我唔覺得係運動囉

一個Chawy 一個M17 Dreamer都打撚死樓主

大隻唔代表好打嘅,傻仔
上面真係除左鬼佬外,真係好少靚仔
scarra qtpie 果班點睇
第一次見到watch果下差啲以為自己係gay
都唔係型係外表 係遊戲表現影響埋個視覺

Streamer界唯一清泉

qtpie 睇慣左無咩野 有D似小肥
好撚柒
rekkles:

JW

佢未steam 前已經好nice

態度好正面
rekkles:

JW

csgo

佢未steam 前已經好nice

態度好正面

成日都what da fuck is that
I’m pretty sure ______ is broken

haHAA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞