我宣佈正式停戰

757 回覆
129 Like 560 Dislike
笑撚左
樓主咁有心機
點解要停 支持繼續捉毛
究竟現實生活有幾咁廢既人先得閒搞埋啲咁on9既野?

cc台抗戰左3日 你竟然話on9?

抹殺CC台嘅努力 屌佢老母

要入list了

話on9就話要入list 你話你係咪on9
我謹代表波台,如果時事台肯易名為籃球台,接納波台的孤兒仔,會考慮閣下建議
究竟現實生活有幾咁廢既人先得閒搞埋啲咁on9既野?

cc台抗戰左3日 你竟然話on9?

抹殺CC台嘅努力 屌佢老母

要入list了

cc台三日抗戰

我睇到既係單方面輾壓
做乜撚野 小學生?

屌你老母 上個月踩我場 我都未出聲 你今日又黎搞事?

哦 證明你真係戇鳩仔囉
sorry 一路睇一路笑
我謹代表波台,如果時事台肯易名為籃球台,接納波台的孤兒仔,會考慮閣下建議

https://lihkg.com/thread/455874/page/1
叫班賤畜盲撚正面覆左我呢個post先
唔同立場就比人標係5毛
根本佢地就係借光環黎打壓異見聲音
扮乜撚野捉5毛

期間cc台曾對財經台發動攻擊,但終被撚狗收埸

呢個真係唔知

呢個真係唔知

咪誠哥走資單野
做乜撚野 小學生?

哦 證明你真係戇鳩仔囉

屌你老母食屎狗
cc台手足=鐵血的孤兒仔
諗住建國 結果俾支破滅魔劍收咗皮

仲要佢地自己拎住支原版魔劍

你咪賈詡囉

獻左自己個頭出去

呢個真係唔知

咪誠哥走資單野

俾人撚到
鍵國成功之後清算晒你班撚樣
做乜撚野 小學生?

哦 證明你真係戇鳩仔囉

屌你老母食屎狗

樓主我撐你的

令好多唔知咩事嘅人一目了然
慳啲啦我地時事台手足同班波台狗勢不兩立
寫得幾動聽

呢個真係唔知

咪誠哥走資單野

俾人撚到

https://lihkg.com/thread/456105/page/1?ref=ios 呢單?
鍵國成功之後清算晒你班撚樣

鍵國?

條傻仔出要出面開po比人撚 攪乜撚野投票
論題五:香港前途唯一出路係準備支爆觸發獨立時機

支持
反對

建國=日日係屋企上網捉下毛等支爆

呢個真係唔知

咪誠哥走資單野

時事台好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞