我宣佈正式停戰

757 回覆
129 Like 560 Dislike
樓主係創意台代表?

佢5毛代表

仲以為三色貓第二把膠椅係JR,原來係樓主
究竟現實生活有幾咁廢既人先得閒搞埋啲咁on9既野?
cc台手足=鐵血的孤兒仔
諗住建國 結果俾支破滅魔劍收咗皮

cc台抗戰左3日 你竟然話on9?
做乜撚野 小學生?

屌你老母 上個月踩我場 我都未出聲 你今日又黎搞事?
樓主係創意台代表?

佢5毛代表

仲以為三色貓第二把膠椅係JR,原來係樓主

係JR
但樓主係5毛代表,無衝突。

仲要佢地自己拎住支原版魔劍
禾要求cc台立刻無條件投降,並永久割讓cc台

啲人流放黑洞 不得踏入國土半步

貼啦,戇鳩仔
明明成個亂局嘅根本綠由就係五毛!連狗治理唔到咪要靠會員自行處理囉!

https://lihkg.com/thread/455874/page/1
叫班賤畜盲撚正面覆左我呢個post先
唔同立場就比人標係5毛
根本佢地就係借光環黎打壓異見聲音
扮乜撚野捉5毛
要求連狗割cc台比我地波動台手足

割地is ok
啲人就流放去黑洞就得

時事台要分一部份比我地post聲優新聞
不得反對

hi 動物台代表

呢淡氣 點都吞唔落

cc台抗戰左3日 你竟然話on9?

抹殺CC台嘅努力 屌佢老母

要入list了

你咪賈詡囉
洗咩和解,大家加入5毛大家庭,一齊支持政府,支持共產黨,咪一天都光曬囉

有技術嘅機師邊會中槍
不過cc台慣咗炒車
洗咩和解,大家加入5毛大家庭,一齊支持政府,支持共產黨,咪一天都光曬囉

公然叫人加入五毛團隊,今鋪你仲唔入list?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞