你話班五毛唔係有組織真係無人信

167 回覆
92 Like 21 Dislike
係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

https://lihkg.com/t/453318/1?ref=android

LIHKG @ Android

5, 6條友喺度互推10小時可以推到三十幾版出嚟,你話班友唔係收錢做嘢真係冇人信

侍奉部喺動漫台開左90幾個post 同一班人喺動漫台互推都可以推到90幾個post出黎
如果收錢做野洗唔洗兜咁大個彎

五毛基地分部

班友收錢做野 買bd買game買figure

睇黎中共真係不惜工本
送埋咁多動漫figure俾班毒撚

叫班黨工翻譯動畫比動物台毒撚睇,滲透毒撚界,將佢地收編

動物台個個比黨哉培到n1啦清
又名 註港日本文化情報部

仲批埋日本居留添
多左好多生面口ac
大家執生

點啊新會然

#47359 扮老屎忽指點江山

開壇一年就扮老屎忽 好彩我acc no. 500內😎

之後又要比人話5毛一早開定acc潛伏
樓主係雞

Me90都五毛....

醉愛nana
樓主係雞

你估你唔係呀
樓主係雞

有口話人
多左好多生面口ac
大家執生

點啊新會然

#47359 扮老屎忽指點江山

樓主係雞

有口話人

u funson

Me90都五毛....

我都早過條on9 hunter 啦 條撚樣要用老屎忽黎屌柒人真係思覺失調
五毛死全家

Me90都五毛....

你係最後大佬
班友日日上下連登就幾百萬收入
你呢?

唔上囉

連尼住開心未?

Me90都五毛....

我都早過條on9 hunter 啦 條撚樣要用老屎忽黎屌柒人真係思覺失調

極危險~連思覺像也失調~~

Me90都五毛....

Cc台一日等於你9up百日呀 有冇試過抗爭

Me90都五毛....

Cc台一日等於你9up百日呀 有冇試過抗爭

喂阿哥!捉過毛未呀?未捉過就收皮啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞