你話班五毛唔係有組織真係無人信

167 回覆
92 Like 21 Dislike
之前班波台五毛黃晒
走班動物五毛出黎

以前高登係咁,依家連登又係咁

呢個最好笑
去埋影視台同潮流台
thx
同埋而家講緊洗板。ching可以去追下post先

不嬲都支持cc台反攻潮流台d淘寶post

影視台班TVB 5毛唔洗攻埋?
再攻埋波台同動物台
一統連登不遠矣

仲有財經台700撚

日日吹捧大陸股
雖遠必誅
係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

https://lihkg.com/t/453318/1?ref=android

LIHKG @ Android

5, 6條友喺度互推10小時可以推到三十幾版出嚟,你話班友唔係收錢做嘢真係冇人信

係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

https://lihkg.com/t/453318/1?ref=android

LIHKG @ Android

5, 6條友喺度互推10小時可以推到三十幾版出嚟,你話班友唔係收錢做嘢真係冇人信

咪屈啦屌你老母 你咁講即係話埋關愛座ching同19 ching係其他Post洗版互推係五毛收錢做野姐?
唔只個腦,連隻眼都有問題。
上面好多生面口,各位CC台手足睇路

因住睇錯路仆街
連登唔知~

yahoo新聞就真係一堆五毛ACC

因住睇錯路仆街

你少左個簽名
--------------------------------------------------------------
個人簽名:

仆街,CC台手足唔好清算我,我以後會加返個人簽名啦
--------------------------------------------------------------
個人簽名:
[/quote]

因住睇錯路仆街

你少左個簽名
個人簽名:

個人簽名:
[/quote]
睇魔法戰爭仲話自己唔係五毛狗

因住睇錯路仆街

你少左個簽名
個人簽名:

個人簽名:

睇魔法戰爭仲話自己唔係五毛狗[/quote]
咪係,垃圾到咁

因住睇錯路仆街

你少左個簽名
個人簽名:

個人簽名:

咪係,垃圾到咁

唔係五毛都係打手

商業打手 BAM得

因住睇錯路仆街

你少左個簽名
個人簽名:

個人簽名:

咪係,垃圾到咁[/quote]
他日我鍵國成功,一定要所有人都睇魔法戰爭
真係時不時都有野笑
真係時不時都有野笑

唔通走上黎睇新聞咩
好心想鍵國,就上內地網睇下。一味係連登圍爐自閉打飛機 知己知彼才能百戰百勝
真係時不時都有野笑

唔通走上黎睇新聞咩

我地咁生面口 第時會唔會俾人清算 都係走了
係到屈毛搞分化

個人簽名:

diu
真係時不時都有野笑

唔通走上黎睇新聞咩

我地咁生面口 第時會唔會俾人清算 都係走了

去動物台丶app台咪得
其實係話緊佢地洗板
敢做唔敢認
邊個再post我username張gif圖係五毛
車路士球迷係五毛
閃廚都係五毛

我將d最撚憎既人全部定義係五毛 屌你老母閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞