你話班五毛唔係有組織真係無人信

167 回覆
92 Like 21 Dislike
數下
五毛呢個月開左有成16個post狙擊我。。。。。。

有冇人數下三色貓係佢幾倍?
係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

https://lihkg.com/t/453318/1?ref=android

LIHKG @ Android

5, 6條友喺度互推10小時可以推到三十幾版出嚟,你話班友唔係收錢做嘢真係冇人信

最叻就係不停講廢話, 幾條友互含洗版,

係,慘得過你班友無個打得
係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

https://lihkg.com/t/453318/1?ref=android

LIHKG @ Android

5, 6條友喺度互推10小時可以推到三十幾版出嚟,你話班友唔係收錢做嘢真係冇人信

最叻就係不停講廢話, 幾條友互含洗版,

係咪講緊縮撚左入站務台互含嗰幾條友啊
數下
五毛呢個月開左有成16個post狙擊我。。。。。。

有冇數下三色貓係佢幾倍?

成日一係回一句扮精境
又無人解釋下點解洗板都可以掉轉頭話人
笑4
五毛問題比高登嚴重
大家睇下上面咩事
大家睇下上面咩事

屌緊你條傻閪囉
爭住做KOL
去搵kingJer啦
學人講咩生面口
依家啲五毛真係好醒目扮打五毛

事實佢係有人信,笑4
仲話港獨

事實佢係有人信,笑4
仲話港獨

CC台搞獨立囉 幾時整個五台公投

事實佢係有人信,笑4
仲話港獨

CC台搞獨立囉 幾時整個五台公投

除左cc台 個個都係五毛台喎
投條撚咩
周街推你咪又話五毛分散注意力 講經咩
本身以為cc台手足好好打
點知都係學共慘黨打遊擊
唔敢同人理論。
無人答點解要用金鋼棒阻人睇po
仲要次次都係第一二個回po頂住人,要人睇。
周街推你咪又話五毛分散注意力 講經咩

開左個集中POST發洩下又五毛 班社會渣滓真係無撚用
多左好多生面口ac
大家執生

生你老母咩臭閪 我ID仲早撚過你啦

請善用起底功能!(笑)

辣殺

你地要笑hunter仔就快啲笑完
他日hunter仔鍵國之後全部非CC台手足都要裸體遊街示眾

洗乜呀,用正皮鍵國啦

洗乜呀,用正皮鍵國啦

香港獨立,同意的請舉手 https://lihkg.com/thread/446636/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區
又捉到一班五毛
cc台手足好波呀😂

五毛list上面啲人 全部拎晒去整彈藥包
多左好多生面口ac
大家執生

生你老母咩臭閪 我ID仲早撚過你啦

請善用起底功能!(笑)

辣殺

husky你唔幫我拖真係講唔通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞