[學界]D1泳賽 喇沙飛魚莫啟迪破香港紀錄

281 回覆
142 Like 61 Dislike
西坦會唔會成地水

有教過佢既話潮吹都得啊
表示吳宇軒坐我隔離
表示吳宇軒坐我隔離

直線自爆
屌你老母連狗尼住個仆街冚家鏟,以為搬鳩曬啲post去站務台就解決咗個問題。五毛根本係時事台災難,佢哋撚會搞其它台咩,所以反五毛唔柒係會員糾紛呀戇鳩。鴕鳥政策轉移視線正正突顯荒謬,實際上你係同流合污狼狽為奸!

THIS IS LASALLE!

MIGHTY MIGHTH LASALLE

GIVE ME AN L

睇錯左
GIVE ME ANAL

sorry

你成日俾人ANAL

睇錯左

sorry

你成日俾人ANAL

WE ARE SONS OF LA SALLE EVERYONE

YOU FUCKING DRUNK
個post比班人整到臭晒,仲要白雪雪

睇錯左

sorry

你成日俾人ANAL

WE ARE SONS OF LA SALLE EVERYONE

I am, you are, we are

La-sa-llian

呀呢首你未必識

新歌黎

咪We are Australian囉,咁既歌都攞黎改
大仆街呢
LSC 贏左?
LSC 贏左?

唔係
overall 又輸 嬴幾多獎都無用
過2年已經無人記得你乜水
淨係記得喇沙唔好話拔萃, 連聖jo 都追唔到
小學偷步收幾多人都無用

咁又係呀 會考太差喇記唔收返中六 拔萃就即刻收 無得鬥

喇沙原校升都追唔到聖Jo 一半啦
小學偷步買完又唔好好留住d人
個個上到高中就廢到jer 咁
(講緊仲有會考果d時期)
單項三甲都得果小貓2,3隻
overall 又輸 嬴幾多獎都無用
過2年已經無人記得你乜水
淨係記得喇沙唔好話拔萃, 連聖jo 都追唔到
小學偷步收幾多人都無用

咁又係呀 會考太差喇記唔收返中六 拔萃就即刻收 無得鬥

喇沙原校升都追唔到聖Jo 一半啦
小學偷步買完又唔好好留住d人
個個上到高中就廢到jer 咁
(講緊仲有會考果d時期)
單項三甲都得果小貓2,3隻

唔數唔覺, 一數之下,
喇記以前游水勁果班個個都基基地

而家班師弟好好多

睇錯左

sorry

你成日俾人ANAL

I am, you are, we are

La-sa-llian

呀呢首你未必識

新歌黎

唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞