[學界]D1泳賽 喇沙飛魚莫啟迪破香港紀錄

281 回覆
142 Like 61 Dislike
屌柒連狗尼住老母,五毛雲集,妖言惑眾,干擾討論你又唔bam,咁撚多嘢可以做唔做,反而搞鳩我,根本係狼狽為奸,仆街冚家鏟啦

屌柒五毛煩膠老母,三色貓、法國佬巫斯義、優美開始、JR、D_Wade、RedBardon、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、LIKLN、群龍共舞、毛澤東等不能盡錄,全部仆街冚家鏟啦

屌柒連狗五毛煩膠
任由五毛隨地噴屎

五毛雲集參考post

【黑暗】濕鳩塞鷗兄已遭連尼住禁言七日
https://lihkg.com/thread/435231/page/1

刺刀捅向習匪頭 鏟平地獄鬼國
https://lihkg.com/thread/439819/page/1

(人手置頂) 屈毛黨名單
https://lihkg.com/thread/405731/page/1
我人黎恥笑下D小學雞名校仔/女

你隻5毛狗做咩咁趕住衝岀黎俾人恥呀
我人黎恥笑下D小學雞名校仔/女

你隻5毛狗做咩咁趕住衝岀黎俾人恥笑呀

五毛雲集喇沙post

尋日林鄭幾次出場都大歡呼
而家d 細路真係on9 到極點

咁撚大鑊,喇沙仔都係咁?

喇沙嗰面好大歡呼聲
不過都聽到少少噓聲嘅
依家啲中學雞

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

只可以話老一輩既師兄的確好多都奶共,但係後生d班好多都好熱愛香港。當年雨革都有幾多人坐係籃球場個度罷課

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

係唔撚係呀

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

風~繼續吹~不忍別離

不忍遠離呀屌你

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

風~繼續吹~不忍別離

公道講句 係喇沙嗰面,我無話係喇沙歡呼
但真係好多人歡呼拍手,唔係曲線嗰隻
Btw大家可以諗吓有無計令個ticketing system收皮 今年r到狗咁先入到去
Btw大家可以諗吓有無計令個ticketing system收皮 今年r到狗咁先入到去

你究竟有咩同喇沙咁大仇口

你究竟有咩同喇沙咁大仇口

我以事論事姐
但真係好多人歡呼拍手,唔係曲線嗰隻

ok

巴打下年會唔會去

聯署信/一人一信有無得諗

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

冇片冇盛你話叫春叫床都得啦屌!!!!

我個人覺得限制人數某程度上係好事黎
太多人易出事,如人踩人

AMEET好ON9下家陣其實,一個人企張櫈上面,一個人企係櫈PAN上面,坐係到個陣直頭逼到一個點,我year one,two個陣去ameet,對ameet嘅感覺係厭惡

逼到隻狗咁唔知做乜撚,女仔比賽又唔可以企起身,我企起身就會畀人屌噉女,屌你好撚逼架嘛

望住下面d kg5,打橫訓係到,我心諗,我做緊乜9

係因為送得太多人去先要咁姐
直情幾個form既學生全部唔返學去晒cheering
其他學校都無咁多人有一人一個位坐
THIS IS LASALLE!

MIGHTY MIGHTH LASALLE

BOYS OF COURAGE BOYS OF CARING
FULL OF PERSEVERANCE AND WILL

我個人覺得限制人數某程度上係好事黎
太多人易出事,如人踩人

AMEET好ON9下家陣其實,一個人企張櫈上面,一個人企係櫈PAN上面,坐係到個陣直頭逼到一個點,我year one,two個陣去ameet,對ameet嘅感覺係厭惡

逼到隻狗咁唔知做乜撚,女仔比賽又唔可以企起身,我企起身就會畀人屌噉女,屌你好撚逼架嘛

望住下面d kg5,打橫訓係到,我心諗,我做緊乜9

係因為送得太多人去先要咁姐
直情幾個form既學生全部唔返學去晒cheering
其他學校都無咁多人有一人一個位坐

唔應該送咁多人去認真
逼到隻狗咁

要叠馬呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞