[學界]D1泳賽 喇沙飛魚莫啟迪破香港紀錄

281 回覆
142 Like 61 Dislike

五毛雲集喇沙post

尋日林鄭幾次出場都大歡呼
而家d 細路真係on9 到極點

咁撚大鑊,喇沙仔都係咁?

d 女咁撚大聲鳩叫, 其實分唔清邊個
但真係心都痛鳩埋

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

只可以話老一輩既師兄的確好多都奶共,但係後生d班好多都好熱愛香港。當年雨革都有幾多人坐係籃球場個度罷課

下, 講緊d 學生歡呼wor.....
Btw大家可以諗吓有無計令個ticketing system收皮 今年r到狗咁先入到去

都唔知邊條撚樣諗呢個on9 system
Btw大家可以諗吓有無計令個ticketing system收皮 今年r到狗咁先入到去

我個人覺得限制人數某程度上係好事黎
太多人易出事,如人踩人

AMEET好ON9下家陣其實,一個人企張櫈上面,一個人企係櫈PAN上面,坐係到個陣直頭逼到一個點,我year one,two個陣去ameet,對ameet嘅感覺係厭惡

逼到隻狗咁唔知做乜撚,女仔比賽又唔可以企起身,我企起身就會畀人屌噉女,屌你好撚逼架嘛

望住下面d kg5,打橫訓係到,我心諗,我做緊乜9

最近呢50幾年, 一次意外都無
學體界真心on9

太多人易出事,如人踩人

AMEET好ON9下家陣其實,一個人企張櫈上面,一個人企係櫈PAN上面,坐係到個陣直頭逼到一個點,我year one,two個陣去ameet,對ameet嘅感覺係厭惡

逼到隻狗咁唔知做乜撚,女仔比賽又唔可以企起身,我企起身就會畀人屌噉女,屌你好撚逼架嘛

大佬而家九龍公園已經冇得去
你唔好搞到我連灣仔都冇得去呀

太多人易出事,如人踩人

大佬而家九龍公園已經冇得去
你唔好搞到我連灣仔都冇得去呀

關我撚事咩屌你

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

冇片冇盛你話叫春叫床都得啦屌!!!!

喇沙多奶共狗,可能係

數多瀨共狗,有"皇華拔"字頭既認阿二都冇人認阿一啦!!!!

五毛雲集喇沙post

喇沙嗰面好大歡呼聲

喇沙多奶共狗,可能係

而家國慶仲有無升旗禮?

講起升旗又要講返呢個經典,想當年,第一次搞升旗,ctang 問有無人覺得好有歸屬感,跟住我唔小心講左句:無喎
又畀佢用左半堂鬧我

諗起佢個樣就好笑

咁你作為一個毒撚,有無發揮小宇宙,即場屌柒ctang
好記得年年學屆聽到喇沙口號
wooooooooo 喇沙 做 woooooooo 垃圾

無圖無link 你話阿sir 上網叫雞都得啦

叫喇叭仔自己貼上嚟俾大家評下理啦

人地就算叫雞都唔關你班連登仔事啦
咪撚乜都放上連登先得架

有老師疑似網上公審學生喎 討論下都唔得?

唔得
我話嘅

好撚惡呀

我屌你老母臭閪啦喇沙狗

喇沙嗰面好大歡呼聲

喇沙多奶共狗,可能係

而家國慶仲有無升旗禮?

講起升旗又要講返呢個經典,想當年,第一次搞升旗,ctang 問有無人覺得好有歸屬感,跟住我唔小心講左句:無喎
又畀佢用左半堂鬧我

諗起佢個樣就好笑

祝賤女人ctank早死早著

喇沙多奶共狗,可能係

而家國慶仲有無升旗禮?

又畀佢用左半堂鬧我

諗起佢個樣就好笑

聽ctang屌人係一種享受

當年英文都係佢教
佢嚴格上黎講無教過任何英語知識
但係你feel到自己英文不停進步,因為你堂堂聽佢屌人
學左佢d DGS accents

臭雞accents
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞