GBA SP 10周年紀念版開箱

174 回覆
1257 Like 13 Dislike
睇到D野咁假都買果個都ON9
仲好意思話人部機
https://youtu.be/I4klvhEhefI
諗起呢條友用二百美金買左啲垃圾game

好撚好笑
我好似有 不如比你啦
高汁po
笑死人咩
用iphone down gba模擬器好過啦

iphone 有得玩?求名

Google啦乜柒都攤大手板
洗唔洗我幫你諗埋今晚食乜餸啊

就係好多人google下都懶先會中招

D game係邊搵 google搵唔到

屌你老母撚知會咁麻煩咩,係app store 搵唔到咪問下keyword,洗唔洗咁撚樣呀 把口食撚左屎呀

弱撚智就唔好學人打機啦屌你老母
好心你咁撚廢既比人屌完就好潛水啦,
仲要串柒柒話比人知"係呀我成舊廢物咁你吹咩"
香港人 IT可唔可以醒少少 唔好成比支那呃錢
https://lihkg.com/thread/299006/page/1?ref=ios

6月27號嘅post又可以攞翻出嚟
話明係模擬器,有下載都知係係山寨版啦
咁點解唔自己上網down個rom
笑撚到
笑死人咩
用iphone down gba模擬器好過啦

屌你老母撚知會咁麻煩咩,係app store 搵唔到咪問下keyword,洗唔洗咁撚樣呀 把口食撚左屎呀

屌得好
垃圾想人幫仲要屌返人轉頭
痴撚線

屌得好
垃圾想人幫仲要屌返人轉頭
痴撚線

2017 年, 仲問人keyword
屌你肯定小學未畢業
google 都唔撚識
有無fb苦主大聯盟睇下
BTW 樓主報左海關未
咪撚益大陸奸商啦

呢隻野當年比人屌到上天花板
On9

呢隻野當年比人屌到上天花板

依家上左神枱喇
原來真係有人信
原來真係有人信

買返嚟氹到大家開心值得啦
有無fb苦主大聯盟睇下
BTW 樓主報左海關未

懶鳩
今晚send個email
遲下做賽後報告
樓豬想要一舊水放比你啦

送埋正版數碼暴龍

已經開唔到機 想再撚下都無得
樓豬想要一舊水放比你啦

送埋正版數碼暴龍

已經開唔到機 想再撚下都無得

咪喇 買個伏當比大家笑下算
呢部垃圾淘寶賣緊89人仔
有無fb苦主大聯盟睇下
BTW 樓主報左海關未

懶鳩
遲下做賽後報告

屌。。。我都中左伏。。。樓主想點搞?跟隊
我都keep左成10幾年
有無fb苦主大聯盟睇下
BTW 樓主報左海關未

懶鳩
遲下做賽後報告

屌。。。我都中左伏。。。樓主想點搞?跟隊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞