GBA SP 10周年紀念版開箱

174 回覆
1257 Like 13 Dislike
依家啲人點解咁簡單就相信網上既野

電話騙案都有人中招啦

暑假果期前後
google廣告,fb,ig勁多新group之類係度賣ed野
遊戲機,figure,電器咩類型都有
但當然全部都係假
果陣係海量ed page走左出黎,然後大把人中招

真係擺明呃鳩人都吹佢唔脹咁
海關可做野?

係海關自己友中伏咪出手囉,賤民就等下先啦
google 下“退休入境處 裝修”
應該拆鳩爛佢再丟
笑死人咩
用iphone down gba模擬器好過啦

iphone 有得玩?求名

Google啦乜柒都攤大手板
洗唔洗我幫你諗埋今晚食乜餸啊

就係好多人google下都懶先會中招

D game係邊搵 google搵唔到
紅白機嘅game
笑死人咩

coolrom ,doperom
無知一問係咪真係可以報到海關?
佢聲稱日本公司製造原裝進口
相信有巴打絲打都喺Facebook見到有類似嘅post

http://www.lshuan.com/Gameboy

上佢個網又乜都冇,疑似有伏
不過90後嘅小妹童年係gameboy無疑,
電腦電話有得玩模擬器入老金嗰啲就係人都知
但係想揸上手玩回憶下童年,所以幾舊水買個實體開心下,話知佢真定假啦!我不入地獄誰入地獄

訂左成個月,好啦今日終於到手喇!

哇好似女人街呃細路嗰啲喎

我明明訂左黃色。家下又變左粉紅色

說好的”送比卡超貼紙”

屌你電呢喂?!唯有插住條線玩啦

好!開機!

有222000隻game

下刷百圖

game list重覆幾千次

開個angry bird玩先!

結論: 屌你老母

辛苦哂樓主
仆街 我個妹訂左 佢話訂完之後就多左好多垃圾電話打比佢添
仆街 我個妹訂左 佢話訂完之後就多左好多垃圾電話打比佢添

比個post佢睇 睇佢咩反應
最尾個張圖
放心,收工返屋企慢慢報海關

屌你成個gba game library 都未必有222000隻game 啦
同埋睇你D圖好似全部紅白機game 黎
多謝樓主
made my day
多謝樓主
笑死人咩

屌你老母撚知會咁麻煩咩,係app store 搵唔到咪問下keyword,洗唔洗咁撚樣呀 把口食撚左屎呀
笑死人咩

屌你老母撚知會咁麻煩咩,係app store 搵唔到咪問下keyword,洗唔洗咁撚樣呀 把口食撚左屎呀

屌你老母你都on9得可以
咁撚簡單嘅topic都唔識google
而家咩年代呀?資訊流通同方便到咁都跟唔上時代步伐
係古代人定係弱能呀?
一望就知啦下話

俾埋你呀懵撚
gba/nds ios/iphone
google la!
笑死人咩

屌你老母臭閪 你癱?
點解成件事假到咁都有人中伏
個盒仲要大大隻字寫住GB Station
睇FB留言好多人中伏,會唔會成立苦主大聯盟
定個個都柒左唔敢出聲
睇FB留言好多人中伏,會唔會成立苦主大聯盟
定個個都柒左唔敢出聲

喺邊睇到,我就唔怕柒同大家分享,笑下大家開心下,開心些牙呀嘛!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞