GBA SP 10周年紀念版開箱

174 回覆
1257 Like 13 Dislike
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=118059552218528&id=109946009696549

This?

exact7ly

笑死

好似好多人中伏

叫自己做Archer 真係中二病發作
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=118059552218528&id=109946009696549

This?

exact7ly

笑死

好似好多人中伏

叫自己做Archer 真係中二病發作

系佢老母
有無多d game畫面睇下
係咪連PKM都無得玩

依家啲人點解咁簡單就相信網上既野

自膠 遮啲唔遮啲

大陸狗
cls 點解會有人買

電話騙案都有人中招啦
所以話咁撚多人仲有一個中

電話騙案都有人中招啦

好多啲淘寶貨貴幾倍賣既同好似個假gba既page都好多人like同留言,當然可能大部分都係買返黎,但係如果有十份一既人都係真心既話就真係..

電話騙案都有人中招啦

好多啲淘寶貨貴幾倍賣既同好似個假gba既page都好多人like同留言,當然可能大部分都係買返黎,但係如果有十份一既人都係真心既話就真係..

所以話香港地水魚多的是
好多人中伏喎
報海關啦
勉為其難喺垃圾桶攞返出黎睇下仲有咩game玩啦

btw 隻魂斗羅上上下下左右左右abab大法無效!

隻功夫啲攻擊聲好經典,肚兜!肚兜!

送得唔好徙

又掉 笑死
放心,收工返屋企慢慢報海關

電話騙案都有人中招啦

暑假果期前後
google廣告,fb,ig勁多新group之類係度賣ed野
遊戲機,figure,電器咩類型都有
但當然全部都係假
果陣係海量ed page走左出黎,然後大把人中招

電話騙案都有人中招啦

暑假果期前後
google廣告,fb,ig勁多新group之類係度賣ed野
遊戲機,figure,電器咩類型都有
但當然全部都係假
果陣係海量ed page走左出黎,然後大把人中招

真係擺明呃鳩人都吹佢唔脹咁
海關可做野?
笑死人咩
用iphone down gba模擬器好過啦

iphone 有得玩?求名

Google啦乜柒都攤大手板
洗唔洗我幫你諗埋今晚食乜餸啊

就係好多人google下都懶先會中招
笑死,一睇個盒,再睇到最後幅相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞