呢部HP手提電腦好唔好?

64 回覆
0 Like 2 Dislike
不過呢部開one note勁扯cpu 成30幾%
我自己搵個word整d橫線再print as pdf
跟住用xoda pdf reader開黎寫野

同埋佢呢部機有fast charge
你睇番佢個網應該有講要幾耐
我次次用到廿%就差 個幾鐘就差滿
不過如果你上堂既地方個個位都有得差電就冇咩問題啦
做乜唔早兩星期出
利申:已買 HP 14, 好在CPU 算夠用, 輕, 同埋 design 好

各有各好
用緊呢部既BA-043TU個隻
8月尾買,用黎上堂都好方便
最主要我係讀ENGINE要計數,人地要搵張紙另外寫,我就直接寫落部機度
好多人見到我部野都問我係邊買不過你預1個鐘冇10%電

同路人,我都係engine 爸打你覺得部機個mon靚唔靚, 個touch mon 用落時smooth唔smooth? 扭去用tablet mode既過程輕唔輕鬆? 同埋用tablet mode既時候個keyboard D制會唔會 [hi] 到枱面? 希望可以答我

不過照你話1個鐘無10%電我已經接受了, 計返都大約有9-10粒鐘用, 夠我用了

一般 (因為我平時上堂先用部機,番屋企就用番台機,又冇咩要求,呢個好見人見智)
smooth
輕鬆
佢自己會鎖左keyboard,所以唔驚

呢部係方便既又平過surface,不過就有d重囉

btw呢家呢部8代u都係6999
應該門市sales會報平幾百
幾抵玩 個時我8月尾買部7代u都要6690咁上下

Thx for answering
邊到買呢部最新ver可以6999堆單
本身諗住去百老x或者x澤 硬食7000幾蚊,仲要無乜野送/優惠
不過呢部開one note勁扯cpu 成30幾%
我自己搵個word整d橫線再print as pdf
跟住用xoda pdf reader開黎寫野

同埋佢呢部機有fast charge
你睇番佢個網應該有講要幾耐
我次次用到廿%就差 個幾鐘就差滿
不過如果你上堂既地方個個位都有得差電就冇咩問題啦

One note 我少用了 都係用word ppt excel多,加畫圖software
新版都有fast charge, 呢個我覺得幾好
巴打我最近買左部lenovo$65xx

輕1.3kg
256ssd
i5_8代
geforce mx150

覺得O K

有無機款型號? 同埋係咪經ownership買?

https://www3.lenovo.com/hk/zf/laptops/ideapad/ideapad-300s/Lenovo-IdeaPad-320s-13IKB/p/81AK0042HH
係咪呢部

係啦,
我已經唔係用到ownership嘅年紀

純粹喺兇宅買,返工用

輕1.3kg
256ssd
i5_8代

覺得O K

https://www3.lenovo.com/hk/zf/laptops/ideapad/ideapad-300s/Lenovo-IdeaPad-320s-13IKB/p/81AK0042HH
係咪呢部

係啦,

純粹喺兇宅買,返工用

alumni 可以用ownership 喎

輕1.3kg
256ssd
i5_8代

覺得O K

係咪呢部

係啦,

純粹喺兇宅買,返工用

電池用到幾耐,睇spec粒電好細

輕1.3kg
256ssd
i5_8代

覺得O K

係咪呢部

係啦,

純粹喺兇宅買,返工用

電池用到幾耐,睇spec粒電好細

我都想知
買左部ux550ve放公司用
買左部ux550ve放公司用

過萬蚊,不了
最主要我係讀ENGINE要計數,人地要搵張紙另外寫,我就直接寫落部機度

同路人,我都係engine 爸打你覺得部機個mon靚唔靚, 個touch mon 用落時smooth唔smooth? 扭去用tablet mode既過程輕唔輕鬆? 同埋用tablet mode既時候個keyboard D制會唔會 [hi] 到枱面? 希望可以答我

不過照你話1個鐘無10%電我已經接受了, 計返都大約有9-10粒鐘用, 夠我用了

一般 (因為我平時上堂先用部機,番屋企就用番台機,又冇咩要求,呢個好見人見智)
smooth
輕鬆

本身諗住去百老x或者x澤 硬食7000幾蚊,仲要無乜野送/優惠

6999係冇display卡個隻
你要display就算係7代U都要7999
你用埋信用卡回贈咪抵D

smooth
輕鬆

你用埋信用卡回贈咪抵D

今日去左百老X試機, 單手都仲可以拎得起部機, 唔太重, 個mon d 色幾實, 同埋好似3樣野, 有背囊, 鍵盤, USB喇叭

smooth
輕鬆

你用埋信用卡回贈咪抵D

今日去左百老X試機, 單手都仲可以拎得起部機, 唔太重, 個mon d 色幾實, 同埋好似3樣野, 有背囊, 鍵盤, USB喇叭

差唔多啦我個陣都係送呢D垃圾野
讀N展,呢部機抵玩架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞