【枕戈待旦】有關被連狗封鎖禁言之嚴正聲明

227 回覆
226 Like 16 Dislike
時事台比你開埋D非時事post,可唔可以同admin舉報?

其實成日都有人喺其他台開啲唔關事嘅post
等巴打你伸張正義舉報哂佢哋

多謝呢位巴打意見。我考慮舉報樓主。

搭單問吓巴打你開嘅呢個POST同時事台有咩關係
https://lihkg.com/thread/443099/page/1

g持

支澳五毛係自己CC台開唔關時事既野
仲話人係CC台開d同時事無關既野
究竟五毛個腦係咪裝屎架

但而家得濕鳩塞鷗件on9比人ban 你未問下點解濕鳩塞鷗成日洗版同開埋d同時事無關嘅野

星期日都無得放假咁慘慘豬,不如入去黑警post傾下同時事有關既嘢啦

g持

究竟五毛個腦係咪裝屎架

但而家得濕鳩塞鷗件on9比人ban 你未問下點解濕鳩塞鷗成日洗版同開埋d同時事無關嘅野

星期日都無得放假咁慘慘豬,不如入去黑警post傾下同時事有關既嘢啦

五毛狗幫手推po
真正杜絕五毛的新登

[半直播寫論壇APP]自己論壇自己寫
https://lihkg.com/thread/418825/page/1

大數據五毛評分系統 (時間未定) (難易度 10/10)
(根據大數據去算出五毛指數, 將顯示於帳戶名稱旁邊, 用家可自行設定自動隱藏所有五毛指數x以上既主題及回覆)
yo
yo

拉人過新登仲好啦,此地不宜久留呀巴打
yo

雙管齊下
可唔可以版規BAM五毛係一回事,
但放任五毛肆虐,啲人遲早會走,
紅登前車可鑑。
可唔可以版規BAM五毛係一回事,
但放任五毛肆虐,啲人遲早會走,
紅登前車可鑑。

Exact7ly
g持

究竟五毛個腦係咪裝屎架

五毛狗幫手推po

又係呢句,屈毛技窮?

Thanks JR
yo

雙管齊下

可以開住先
但我覺得未集夠氣
搞唔搞埋其他台都係一個問題
hehe
歡迎五毛幫手推post

就黎變到9錢1心個傻仔咁
真係慘
真係慘

又一隻

連狗五毛煩膠全部要狠狠屌柒,如果唔係同狼狽為奸無分別

真係慘

Oct 23近期活躍五毛
0三色貓
1JR
2群龍共舞
3法國佬巫斯義=香港鍵國
4真律師何君堯
5Romanov
6曼徹斯特聯=拜仁慕尼黑
7優美開始
8dewi
9newlife
10RedBaron
11Warden
12十卜ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞