【枕戈待旦】有關被連狗封鎖禁言之嚴正聲明

227 回覆
226 Like 16 Dislike
犯版規咪比人bam囉 理得你咩身份 你係咪有特權?係咪大撚哂先?

所以好羨慕波台,成個波台都係波台友話哂事咁滯,禁言次數極少

你想cc台學「禁言次數極少」嘅波台
高登多五毛,就話高登係紅登
而家連登一樣,咁講果班友就屁都唔敢放
犯版規咪比人bam囉 理得你咩身份 你係咪有特權?係咪大撚哂先?

所以好羨慕波台,成個波台都係波台友話哂事咁滯,禁言次數極少

波台仔不洗板

on9
連登根本無5毛

一早加左薪啦 明嘅

五毛搞臭呢度會有同樣後果,連狗黑箱作業賣登求榮,原來鍾意俾人中出即飛用完即棄
洗完板比人bam就話人針對你
反毛就可以殺人放火
sor 係屈毛先岩

喂咁落力,搵夠錢買樓未呀

on9
連登根本無5毛

一早加左薪啦 明嘅

有撚薪加咩,供應過剩
希望樓豬帶領我公民抗命繼續洗版

唔好屈服係連狗淫威之下

版規係邊
版規係邊

五毛老母西入面
版規係邊

五毛老母西入面

你呢d死傻撚真係應該番去老母個西入邊啦 連版規係邊都唔知 第一日上forum咩柒頭
版規係邊

五毛老母西入面

你呢d死傻撚真係應該番去老母個西入邊啦 連版規係邊都唔知 第一日上forum咩柒頭

Agreement同Rules都未識分

版規係邊

五毛老母西入面

柒夠未 ?
版規係邊

五毛老母西入面

柒夠未 ?

你柒夠未
樓主被人bam完重毫無悔意,呢d死仆街只會不停洗版搞事,請刪走佢個ac

多謝推post
番高登算

五毛雲集自暴其鳩

ban哂D屈毛啦,一日到黑盲目反中國,亂屈人五毛

望遠:唔可以因為意見唔同就BAM人,要有批判性思考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞