【枕戈待旦】有關被連狗封鎖禁言之嚴正聲明

227 回覆
226 Like 16 Dislike
支持時事台獨立
脫離連囝統治

g持
又入曬黎,但係有啲post永遠唔見影,例如呢個

【絕密揭發】暴徒目無法紀猙獰面目冷血手段經典重溫

https://lihkg.com/thread/416124/page/1
支持時事台獨立
脫離連囝統治

g持

又一隻
支持時事台獨立
脫離連囝統治

g持

又一隻

支持cc台脫離連囝都唔得,好難做喎ching
支持時事台獨立
脫離連囝統治

有無人搞時事台獨立運動

[半直播寫論壇APP]自己論壇自己寫
https://lihkg.com/thread/418825/page/1
14. Block 名單分享及管理 (8/10 22:00 前) (難易度 4/10)
(其他用家可直接全LIST APPLY 或睇名單REMARK 去逐個決定Block 定唔Block)

而以下就係進階功能, 暫時無法估計能否成功開發或未知成效如何, 或未知所需時間
15. 大數據五毛評分系統 (時間未定) (難易度 10/10)
(根據大數據去算出五毛指數, 將顯示於帳戶名稱旁邊, 用家可自行設定自動隱藏所有五毛指數x以上既主題及回覆)

瓦努阿圖 我想住嘅地方
支持時事台獨立
脫離連囝統治

有無人搞時事台獨立運動

https://lihkg.com/thread/418825/page/1
14. Block 名單分享及管理 (8/10 22:00 前) (難易度 4/10)
(其他用家可直接全LIST APPLY 或睇名單REMARK 去逐個決定Block 定唔Block)

而以下就係進階功能, 暫時無法估計能否成功開發或未知成效如何, 或未知所需時間
15. 大數據五毛評分系統 (時間未定) (難易度 10/10)
(根據大數據去算出五毛指數, 將顯示於帳戶名稱旁邊, 用家可自行設定自動隱藏所有五毛指數x以上既主題及回覆)

瓦努阿圖 我想住嘅地方

其實用big data加AI真係乜撚計到
樓主抵撚死 Block哂d屈毛on9小朋友,呢度即時清靜哂

又一隻死返出黎
支持時事台獨立
脫離連囝統治

有無人搞時事台獨立運動

瓦努阿圖 我想住嘅地方

係咪攞你條list做training data
咁我一定好高分
連狗縱容五毛肆無忌憚,知醜唔知醜?
支持時事台獨立
脫離連囝統治

有無人搞時事台獨立運動

瓦努阿圖 我想住嘅地方

係咪攞你條list做training data
咁我一定好高分

攞JR條list囉咁
連尼住老母係雞
笑死me😳

喂你啲殘體妖post呢
笑死me😳

喂你啲殘體妖post呢

馬會應該告鳩呢條柒頭皮啦,整臭埋巫斯義個名
你自己覺得人地係五毛就要人ban, 唔ban就話同流合污, 唔係路喎.

又一隻

係啦, 總之唔支持你嘅就一定係五毛.

你繼續啦唔阻你.

死撚開啦 有人唔做做狗
你自己覺得人地係五毛就要人ban, 唔ban就話同流合污, 唔係路喎.

又一隻

你繼續啦唔阻你.

死撚開啦 有人唔做做狗

佢本身就係一隻狗

又一隻

你繼續啦唔阻你.

死撚開啦 有人唔做做狗

佢本身就係一隻狗

係豬狗都不如

又一隻

你繼續啦唔阻你.

死撚開啦 有人唔做做狗

佢本身就係一隻狗

係豬狗都不如

支那鬼畜
連尼住老母係雞

波台五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞