有冇人做緊貝沙灣會所?

83 回覆
0 Like 0 Dislike
最近貝沙灣揾我in 已經有offer 我考慮緊做唔做 我而加都係做緊中半山會所

巴打咪喇
我有朋友係果度做
聽講會所個女經理勁仆街,岩岩走左成班人
啲人事勁復雜

走咁多人 仲去做 送死咩 😏😏

我都好茅盾 果度真係好大 一定多野學 但會辛苦啲 加埋地點交通唔太方便 所以我仲諗緊

去第二度重好 人事複雜真係咪制 個女經理咁仆街

睇黎係同事啵 巴打
一句講曬 咪撚去做
最近貝沙灣揾我in 已經有offer 我考慮緊做唔做 我而加都係做緊中半山會所

巴打咪喇
我有朋友係果度做
啲人事勁復雜

貝沙灣前救生員 我地都俾個仆街女經理搞死左
成撚日check cctv反轉左成個貝沙灣 but巴打係山上定山下?山上女經理坐正同埋有個麻煩客
山下就有個癲婆晚晚係gym room磨到12:00你工都唔洗收 你諗你喇

我仲未決定做唔做 所以先上黎睇下巴打們有咩意見
好撚遠喎 車錢都蝕

如果住西環 / 堅尼地城,返貝沙灣唔算太遠(雖然都遠遠地)

岩呀 所以我仲考慮緊
有興趣
睇你住邊
近近地既話味試下番一兩個月試水溫囉
大不了唔岩做味走
利申:有幾會既做下同事
咁有冇邊個有做地利根德閣 好唔好做? 聽朋友講唔好做

巴打咪喇
我有朋友係果度做
啲人事勁復雜

貝沙灣前救生員 我地都俾個仆街女經理搞死左
成撚日check cctv反轉左成個貝沙灣 but巴打係山上定山下?山上女經理坐正同埋有個麻煩客
山下就有個癲婆晚晚係gym room磨到12:00你工都唔洗收 你諗你喇

我仲未決定做唔做 所以先上黎睇下巴打們有咩意見

山上就唔好啦
想入黎做同事?
想入黎做同事?

巴打邊期呀 睇我識唔識你
想入黎做同事?

咁快相認唔多好喎
想入黎做同事?

咁快相認唔多好喎

唔怕啦 我冇做喇 but係咪岩岩收工
做緊巴打可唔可以講下返會所有咩做?

利申:窮撚屋企無會所

起counter 聽下電話book 場幫客報班之類
仲有搞活動節日裝飾跟進工程維修設施保養聯絡興趣班d 公司咁
唔同盤有少少分別ge
有d 盤好hea 有d 盤要求高

咩人工?

其實大部分會所都係hea工黎 見屋企樓下果到啲員工成日坐係到聽下電話 派下橙汁咁 都無咩要做

其實大部分會所都係hea工黎 見屋企樓下果到啲員工成日坐係到聽下電話 派下橙汁咁 都無咩要做

你知唔知d濕鳩好麻煩,俾個幾百蚊當正自己大哂,紙巾又偷水又偷,平時最多要求個d閪客到左新年就會主動消失兩星期
利申:做左四年會所,已轉行
Part time我覺得都算ok
d同事幾好,聽講d full time 同事留係度都係因為難得搵到班好同事

我係喺check cctv 件事之後先做,淨係知個單野都幾煩

同埋gym 房個癲婆通常搵女人搞掂佢,佢會入女更,巴打無得搞

利申 做緊part time
想入黎做同事?

咁快相認唔多好喎#lme

我做一期喇✌🏽不過我都估到你係邊個
想入黎做同事?

咁快相認唔多好喎#lme

我做一期喇✌🏽不過我都估到你係邊個

我好似知你邊個啵 你個名d字頭

唔同盤有少少分別ge

咩人工?

巴打係咪就黎結婚呀
做過保安
d c9好撚正

ching唔通食過

唔同盤有少少分別ge

咩人工?

入面d員工 正唔正?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞