有冇人做緊貝沙灣會所?

83 回覆
0 Like 0 Dislike
伏唔伏?可唔可以介紹下?
服侍有錢人你諗你啦
等陣一句問候你
你知吾知我等你1分鐘,等於你做左10年既人工
服侍有錢人你諗你啦
等陣一句問候你
你知吾知我等你1分鐘,等於你做左10年既人工

姐係你冇做過
留名
有無做緊會所嘅巴絲
留名
有無做緊會所嘅巴絲

你做緊? 做邊度?
好撚遠喎 車錢都蝕
有咩咁好做
讀緊書 返part time做下無所謂
full time就唔好啦

以前讀書個陣都返過半山會所
喺嗰到住,不過少去,幫唔到你問
sorry
喺嗰到住,不過少去,幫唔到你問
sorry

我都係wo
做過保安
d c9好撚正
服侍有錢人你諗你啦
等陣一句問候你
你知知我等你1分鐘,等於你做左10年既人工

最近貝沙灣揾我in 已經有offer 我考慮緊做唔做 我而加都係做緊中半山會所
最近貝沙灣揾我in 已經有offer 我考慮緊做唔做 我而加都係做緊中半山會所

巴打咪喇
我有朋友係果度做
聽講會所個女經理勁仆街,岩岩走左成班人
啲人事勁復雜
做緊巴打可唔可以講下返會所有咩做?

利申:窮撚屋企無會所
做緊港島區會所 利申好hea

起counter 聽下電話book 場幫客報班之類
仲有搞活動節日裝飾跟進工程維修設施保養聯絡興趣班d 公司咁
唔同盤有少少分別ge
有d 盤好hea 有d 盤要求高
去啦

巴打咪喇
我有朋友係果度做
啲人事勁復雜

走咁多人 仲去做 送死咩 😏😏

巴打咪喇
我有朋友係果度做
啲人事勁復雜

我都好茅盾 果度真係好大 一定多野學 但會辛苦啲 加埋地點交通唔太方便 所以我仲諗緊
伏 唔好去 留係中半山岩架喇

巴打咪喇
我有朋友係果度做
啲人事勁復雜

我都好茅盾 果度真係好大 一定多野學 但會辛苦啲 加埋地點交通唔太方便 所以我仲諗緊

去第二度重好 人事複雜真係咪制 個女經理咁仆街

起counter 聽下電話book 場幫客報班之類
仲有搞活動節日裝飾跟進工程維修設施保養聯絡興趣班d 公司咁
唔同盤有少少分別ge
有d 盤好hea 有d 盤要求高

咩人工?

巴打咪喇
我有朋友係果度做
啲人事勁復雜

貝沙灣前救生員 我地都俾個仆街女經理搞死左
成撚日check cctv反轉左成個貝沙灣 but巴打係山上定山下?山上女經理坐正同埋有個麻煩客
山下就有個癲婆晚晚係gym room磨到12:00你工都唔洗收 你諗你喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞