[多圖比較]五毛又出動膠化強姦案討論

242 回覆
129 Like 4 Dislike
樓主企圖膠化時事台鐵證
[有圖]五毛三色貓老母照流出!!
https://lihkg.com/thread/315539/page/1?ref=ios

目的:
1)轉移視線
2)令其他巴打覺得時事台係搞笑老屈人既地方

五毛關愛座hunter無證據下亂屈其他會員親人
同佢一貫老屈手法同出一撤

關愛座hunter點解你會指佢係5毛? 你玩老屈?

佢企圖膠化時事台
令人討厭時事台
係五毛

唔覺. 因為佢呢個post 內#1 嘅理據係合理, 你有無其他理據?
同其他屈毛post
同樓主周圍洗版一樣
樓主唔係想討論
而係引戰
目的係
1轉移視線
2令人討厭時事台

駁唔到

OP 有post 到理據喎, 有理據都叫"唔係想討論"
咁咩先叫討論?

你有咩理據話樓主有理據😂

#1 佢有post 佢嘅理據出嚟. 你選擇性失明完喺度反問. 當人白痴架?

d圖有乜問題? 點解d圖你覺得係理據?

證明左你地係五毛囉on9仔
都叫左你唔好咁入戲架啦
成堆五毛入哂黎

啱晒,一次過block晒唔洗煩
同其他屈毛post
同樓主周圍洗版一樣
樓主唔係想討論
而係引戰
目的係
1轉移視線
2令人討厭時事台

駁唔到

咁咩先叫討論?

#1 佢有post 佢嘅理據出嚟. 你選擇性失明完喺度反問. 當人白痴架?

D圖顯示到佢所指嘅人仕, 將個討論方向divert 去離題嘅方向. 咁點解唔係理據?
就算你覺得佢所提理據有問題的話, 你亦應提出理據去指出, 而唔係唔提任何理據就屈佢屈毛
成堆五毛入哂黎

啱曬,一次過block曬唔洗煩

快d block我💔

比人block到好痛
樓主企圖膠化時事台鐵證
[有圖]五毛三色貓老母照流出!!
https://lihkg.com/thread/315539/page/1?ref=ios

目的:
1)轉移視線
2)令其他巴打覺得時事台係搞笑老屈人既地方

五毛關愛座hunter無證據下亂屈其他會員親人
同佢一貫老屈手法同出一撤

關愛座hunter點解你會指佢係5毛? 你玩老屈?

佢企圖膠化時事台
令人討厭時事台
係五毛

唔覺. 因為佢呢個post 內#1 嘅理據係合理, 你有無其他理據?

點解你覺得# 1理據合理?
你有無理據?

我上面已提出
點解成個post我淨係睇到樓主d回應

因為個個post都係呢班五毛圍爐囉
同其他屈毛post
同樓主周圍洗版一樣
樓主唔係想討論
而係引戰
目的係
1轉移視線
2令人討厭時事台

駁唔到

咁咩先叫討論?

D圖顯示到佢所指嘅人仕, 將個討論方向divert 去離題嘅方向. 咁點解唔係理據?
就算你覺得佢所提理據有問題的話, 你亦應提出理據去指出, 而唔係唔提任何理據就屈佢屈毛

無divert wor
你有咩理據證明有divert😳

你有咩理據話無divert?

樓主成日幫手post比錢我賺 爽牙🙄
同其他屈毛post
同樓主周圍洗版一樣
樓主唔係想討論
而係引戰
目的係
1轉移視線
2令人討厭時事台

駁唔到

咁咩先叫討論?

無divert wor

OP 仲有post 到你哋一大堆親中言論, 呢啲唔係理據?
同其他屈毛post
同樓主周圍洗版一樣
樓主唔係想討論
而係引戰
目的係
1轉移視線
2令人討厭時事台

駁唔到

咁咩先叫討論?

無divert wor

genzo巴算啦 d五毛教育水平低先要做5毛
佢唔明咩叫道理咩叫證明架

係,可憐你老母做雞養你隻弱智五毛太慘
同其他屈毛post
同樓主周圍洗版一樣
樓主唔係想討論
而係引戰
目的係
1轉移視線
2令人討厭時事台

駁唔到

咁咩先叫討論?

無divert wor

genzo巴算啦 d五毛教育水平低先要做5毛
佢唔明咩叫道理咩叫證明架

我返工咁啱得閒先上嚟玩吓咋, 有嘢做我就唔回架啦

係,可憐你老母做雞養你隻弱智五毛太慘

你條廢青唔返工要老母做雞養你
唔好當人人都係咁啦🤔
我係你就返下工,等自己老母比人插少幾下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞