[多圖比較]五毛又出動膠化強姦案討論

242 回覆
129 Like 4 Dislike
使唔使咁大反應抹黑我 空群而出。你話唔係分身都冇人信
樓主真係煩膠
咁勤力
美國佬比夠錢你上樓未

係就好喇屌
狙擊五毛可以上樓我驚你班五毛都轉行啦
屌你弱智可唔可以唔好周圍自爆
邊個last Christmas呀
唔係我地朋友wor

你都認你地班on9五毛係有關係架?
樓主真係煩膠
咁勤力
美國佬比夠錢你上樓未

係就好喇屌

一黎就即刻屈人5毛
不同意見就5毛
無敵
樓主真係煩膠
咁勤力
美國佬比夠錢你上樓未

係就好喇屌

一黎就即刻屈人5毛
不同意見就5毛
無敵

咁你都屈美國佬畀錢我啦
on9仔
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

唔識就唔係?goodest logic呀五毛
樓主真係煩膠
咁勤力
美國佬比夠錢你上樓未

佢都係收$0.5
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

樓主真係煩膠
咁勤力
美國佬比夠錢你上樓未

佢都係收$0.5

又係波台
五毛十分鐘將個post推左上熱門
多謝哂
中學生涯水運會自己一個坐是否人生悲哀?
https://lihkg.com/thread/441729/page/1?ref=ios

果條優美開始連水運會係乜都唔知
五毛十分鐘將個post推左上熱門
多謝哂

五毛渣ga
中學生涯水運會自己一個坐是否人生悲哀?
https://lihkg.com/thread/441729/page/1?ref=ios

果條優美開始連水運會係乜都唔知

中學一定係中國出世
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你無指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你連指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎
樓主好西利牙 g持
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你無指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎

條on9日日嗌祖國祖國咁post親中共新聞都唔覺得自己係五毛。使唔使咁入戲呀撚樣
樓主好西利牙 g持

牙你老母
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

條on9日日嗌祖國祖國咁post親中共新聞都唔覺得自己係五毛。使唔使咁入戲呀撚樣

咁就係你唔啱喇, 賊又點會認自己係賊先得架
樓主好西利牙 g持

牙你老母

牙牙牙
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你連指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎

波台 = 5毛?

人地話你係就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞